larsan 17 Postad 1 April , 2015 Finns det något bättre?????? Lätt o käka,varmt som kallt. Och en kall 5.9 till det.... Det är båtliv det. 1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
ioor 5 Postad 1 April , 2015 Och om du ska ha mos till, blanda det varma spadet från korven i moset,,, 2 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
larsan 17 Postad 1 April , 2015 Ahhhh.precis. Nu blev man sugen. 1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Caribic410 757 Postad 1 April , 2015 (redigerade) varför inte koka potatis och korv i samma vatten och köra allt i en mixer med lite smör, grädde och en touch koriander... beroende på vätskemängd kan man variera lättuggbarheten. . Redigerad 1 April , 2015 av Caribic410 1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
larsan 17 Postad 1 April , 2015 Oj. Japp,ett bra tips så gott som något. Tack Caribic Nästan så man får tjuvtända spritköket i kväll. 1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
ArneRadar 667 Postad 1 April , 2015 När jag gjorde FN-tjänst i Libanon hade vi tillgång till billigt "spad" så vi gjorde Bullens whiskykorv. Häll av hälften av korvspadet, fyll upp med 12-årig Chivas sen värmer du allt på Arméns jägarkök. Mumma kan jag lova. 2 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
toaen 510 Postad 1 April , 2015 När jag seglar långa dagsseglingar själv, är rutinen på morgonen att koka vatten till ett antal termosar. Har jag haft makrill till dagens huvudmål ena dan, så får det bli nåt annat den andra dan. Dörjefisket är ransonerat i min båt och jag får max ta upp två makrillar var annan dag. En makrillfri dag kan jag tex stoppa några korvar i en av mina termosar - som används just till detta och aldrig till kaffe. När det är dags att käka blandar jag till lite potatismos med hjälp av "spadet" som jag värmt korvarna i. 2 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
ciaraud 31 Postad 1 April , 2015 Busvädersseglingar blir det bullens i bitar värmda i vita bönor i tomatsås och serverade i muggar. Lutar vi mindre än 30% kan man äta med sked annars får man "dricka" maten. Värmer gott och mättar 2 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Marrexxx 66 Postad 1 April , 2015 http://myrablogg.rodarummet.net/#post77Skrev ett blogginlägg om Bullens en gång. Garanterad fri från salmonella 1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
larsan 17 Postad 1 April , 2015 När jag gjorde FN-tjänst i Libanon hade vi tillgång till billigt "spad" så vi gjorde Bullens whiskykorv. Häll av hälften av korvspadet, fyll upp med 12-årig Chivas sen värmer du allt på Arméns jägarkök. Mumma kan jag lova. Topp,det blir som flottans te,50%te och 50% kompassprit. 2 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
larsan 17 Postad 1 April , 2015 http://myrablogg.rodarummet.net/#post77 Skrev ett blogginlägg om Bullens en gång. Garanterad fri från salmonella Hahaha,ja verkligen SUPER. Härligt! 1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser