boatdriver33 1 Postad 26 Juli , 2014 Hej, Hur brukar ni tillaga abborre? Själv så brukar jag rensa, ta bort huvudet, ta av"skinnet". Sen vänder jag dom i äggula sen i mjöl sen smörsteker jag dom. Detta går bäst med små abborrar. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Amanda31 21 Postad 18 Augusti , 2014 Hej, Hur brukar ni tillaga abborre? Själv så brukar jag rensa, ta bort huvudet, ta av"skinnet". Sen vänder jag dom i äggula sen i mjöl sen smörsteker jag dom. Detta går bäst med små abborrar. Gör samma. Men med massor av salt, ev. citron. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
ChristerN 2 531 Postad 18 Augusti , 2014 De lite större (+300 g) filéar jag och steker i smör med lite salt till. De små låter jag oftast växa till sig Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
frans73 8 Postad 18 Augusti , 2014 Brukar grilla dom, låter fjällen vara kvar fläker upp dom med smör salt o lite citronpeppar och lägger dom med fjällsidan neråt när ryggbenet lossnar så är dom klara, på detta vis så har jag även en tallrik att hålla i Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
fippe1 3 Postad 18 Augusti , 2014 (redigerade) Jag har köpt en rök och rökte dem nu sist, la dem i salt några timmar sköljde sedan av dem och sen in i röken i ca 15 minuter, blev riktigt gott Redigerad 18 Augusti , 2014 av fippe1 Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
evastaffan 4 Postad 28 Januari , 2015 Filéa abborre, linda in dem i lufttorkad skinka. In i ugn med en god tomatsås - oslagbart! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
pseudonym 1 167 Postad 28 Januari , 2015 Det gäller att fånga dom först. https://m.youtube.com/watch?v=2kDI4H6SLDc Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
toaen 510 Postad 28 Januari , 2015 Det gäller att fånga dom först. https://m.youtube.com/watch?v=2kDI4H6SLDc Är det därför många båtar har en djup kölficka-för att man skall kunna använda den som sump. Det får jag prova nästa gång jag får några randiga. GAIS-are är det några som kallar dom. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Terrafobica 68 Postad 28 Januari , 2015 Jag brukar skära dem på tvärsen i kotletter. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Knoparn 6 Postad 28 Januari , 2015 Tar bort huvudet och rensar ur dem. Tvättar & saltar + citronpeppar. Sedan in i röken eller i stekpannan. Skinn & ben tar jag bort vid matbordet... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
MarcusTG6300 0 Postad 5 Oktober , 2015 Har ett favoritrecept på aborre! Salta och peppra fileerna, lägg därefter ner fileerna i en mustig kantarellsås, låt puttra i 2-3 minuter, server med mandelpotatis! Så väldigt mycket host!!! Underbart! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
50sman 55 Postad 10 Augusti , 2021 "Byxa" och sedan doppa i en blandning med senap och pepparrot. Därefter i ströbröd och stek i mycket smör. Passar gädda också Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser