2013 0 Postad 15 Januari , 2013 Äter man mat som inte är kolhydratladdad så behöver man sällan något till kaffet. Är man sugen på något typ kakor fungerar en bit mörk choklad bra. Många väljer mat med mindre kolhydrater för att energin varar mycket bättre och man slipper blodsocker svajjet och mår bättre. Vissa kallar det LCHF andra kallar det riktig mat. För vissa har det gått troll i dieter men viktigast att man äter sådant kroppen mår bra av. Startar alltid morgonen med kokt ägg som mosas och en stor klick majonäs. Sedan inget behov av mer mat före lunchen och vid kaffet på fm. finns inget sug/behov av något annat. När man närmar sig lunch finns inte det gamla jättesuger efter mat utan mer rimligt. Majonäs finns på tub och är enkelt att ha med i båten. Ägg behöver inte kylskåp för förvaring men får något kortare hållbarahet se vidare http://slangintematen.se/hallbarhet-pa-agg/ Före detta sockerberoende. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Bregott_22 0 Postad 17 Januari , 2013 Tyckerr att till just matlagning fungerar flytande margarin/smör väldigt bra. Räcker med att flaskan ligger lite svalt så blir hållbarheten godkänd. Mycket bättre än ett sunkigt smörpaket. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
aphrodite25 1 Postad 28 Januari , 2013 Är man det minsta rädd om sin hälsa så ratar man margarin samt alla produkter som innehåller det (färdigrätter öht. samt bröd och kakor från fabrik). Oliv-och rapsolja är ok-kall- men inte i stekpannan. (härskar). Kokosolja ok i alla lägen. Smör också,likaså Bregott-på smörgåsen (innehåller en del olja). Det generella problemet är oxidering av omättade fetter (bl.a pga.upphettning),ger s.k. fria radikaler i övermått.Inte nyttigt men mycket skadligt för hälsan. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser