McChrille 0 Postad 4 December , 2010 Ett tips till alla er som gravar er egen fisk. Har alltid själv älskat gravad Lax men efter o provat gravad Havsöring (västkustfångad) kan laxen ta o slänga sig i väggen.... Väl värt ett försök till er som har årets fångst i frysen.... Kryddade min med salt/socker ca 20/80, två knippor dill, mortlad vit/rosèpeppar och ca 3-4 cl wiskey.... Mumma...Lycka till Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Kenneth_S 136 Postad 6 December , 2010 Det låter gott... Skall ta och testa till våren- får ju tyvärr vänta så länge, har ingen liggandes i frysen... Tackar för tipset, får hoppas att den kan testas på påskbuffén! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Kapitano 0 Postad 13 Februari , 2011 Bra tips om man inte har haft tur med fisket, i annat fall får det duga med min mat, vars recept är lika varierande som hemligt. Smaklig måtid. Kapitano Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Guppy90 0 Postad 16 Februari , 2011 tackar och bockar, ska prova så fort jag kan lägga vantarna på en! Gravad fisk är ändå himmelriket på jorden Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser