Gå till innehåll
lördag 21 september 2024
labbibia

Växthuseffekten-en fet luring del 2

Rekommendera Poster

Snacka om naivt att tro vi ska lära resten av världen att bli miljövänliga genom att straffbeskatta svenskar.

 

Är just nu i Shanghai och troligen kan man bespara miljön bara här i Shangahi lika mycket som total bilismens utsläpp årligen genom att lära bilister i Shanghai köra bil som svenskar gör. Mer mjukt och balanserat och viss ekodrivvin.

 

Men finns det överhuvudtagen någon som tror att vi ska få andra att köra bil som vi svenskar gör?

Knappast. Inte en jävel i världen bryr sig om oss svenskar och hur vi kör bil.

Dröm din dröm.

Vi ska gå före och rädda världen.????

Bättre att dra den där om tomten och troll som bor i skogen. Eller varför inte den om rödluvan och vargen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack Sea Maniac, det värmde!

 

För precis en vecka sedan var jag i Uppsala och lyssnade på en paneldebatt om.......klimathotet, vad annars? :-)

 

Deltog gjorde Sveriges mest meriterade klimatforskare, prof. Lennart Bengtsson, samt prof. Sven Kullander, prof. David Gee, och slutligen prof. C-G Ribbing. Debatten kommer att läggas ut på Youtube, om den inte redan finns där?

 

Det var oerhört intressant. Inte ens Bengtsson, som ändå är alarmist hade någon som helst förståelse för hur vissa domedagsprofeter (som han uttryckte det själv, läs prof. Johan Rockström, Per Holmgren, meteorologen m fl mfl) får framträda i MSM gång på gång och ge en bild av klimathotet som är fullständigt groteskt överdriven. Faran med detta, menade  alla dessa professorer, är att politikerna riskerar att ta felaktiga, irrationella beslut på grund av felaktig, vilseledande  information. (Även politiker läser tidningen och tittar på TV)

När professorerna på slutet fick frågan om vad de  de upplevde som allvarligast, risken och farorna med energibrist i framtiden eller klimathotet, svarade samtliga att energibrist var ett allvarligare hot än ev klimatförändringar......Även Lennart Bengtsson som alltså ändå är klimatoroad. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

F*n... Jag tycker inte riktigt om det, men jag har börjat att svänga över på Labbibia´ s sida i denna debatten... Ju mer jag läst dina inlägg och dina länkar, desto mer har jag svängt sida... Men jag tycker inte om det...wink

Å andra sidan har jag många gånger erkänt att jag är en kappvändare i många fall... Och så har det alltså blivit i detta fall...

Du har bra åsikter, och -har jag nu insett- det du länkar till och hänvisar till, är mycket relevant och intressant... Fast en liten del av mig vidhåller fortfarande att vi har hjälpt till att påskynda att det globalt  har blivit varmmare... Att vi genom alla miljarder år varit värme & köldcykler, är inget nytt och att det nu är inne i en värmecykel är jag -och har varit från början- övertygad om... Men en (numer mycket) liten del av mig tror att vi hjälpt till att påskynda värmen... Det jag nu blivit mer varse är just det som debatten börjat med: Att larmen kommit att bli så högljudda, för att dels ge mer stålars till forskare och deras diffusa verksamheter samt att på det sättet trissa upp vissa beskattningar...

Men jag tycker inte om det.... wink

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Min åsikt.

Visst ska vi värna om miljön .Vi måste inse att olja, kol och gas är ändliga och kommer ta slut, åtminstone bli mycket dyra att få fram. Vi måste hitta alternativa och nya energislag för att fortsätta vår utveckling.

Men om vi har tvivelaktiga klimatalarmister som för egen vinning försöker måla upp ett skräckscenario så kommer vi aldrig lösa problemen utan bara skapa kaos.

Ge folk alternativ så kommer de gärna byta till det som är bättre. Men strafbeskatt oss med hot om jordens undergång som påminner mer om sekter som hotar att om man inte tror på deras version kommer jorden gå under.

Skulle gärna ha en eldriven motorbåt men hatar att nu behöva straffas med bränslepriser på snart 20 kr/liter. Ge mig alternativ och inte bestraffning. Aga hör till forntiden.

Mata inte domedagsprofeter. Satsa på utveckling av alternativ för en ljus framtid.

Stoppa bidragen till klimatalarmister och ge dem till sådanna som kan utveckla världen. Har fått nog av bakåtsrävare,

Sitter nu i Shanghai och ser alla elmoppar som finns här. Varför finns inte sådant i Sverige? Kineser anser soppan är dyr med 8 kr/liter. Finns alternativen så tar de dem direkt utan straffbeskattning.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Kalman

Svarar på det sista inlägget av Crabfish här ovan.

Jo, jag håller med. Alla vill nog egentligen värna om miljön.

Men ge mig ett batteri som klarar driva båten i 20-30 sjömil i hårt väder och motsjö.

Ge mig en elmoppe eller en elbil gärna.

MEN...ge mig el att ladda batterierna från ej kärnkraft och kol och olja.

Det där med miljöskatter är bara ett sätt att dra in pengar till staten och inget annat.

Varifrån skall vi få elen? Det är det som är frågan.

Det lär inte forskas på allvar förrän den dag vi krigar och slår ihjäl varandra i kampen om den sista droppen olja och flera Fukushima har förödat halva jorden.

Dyster men så är det nog.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kalman!

Framtiden är ljus...om vi bara vill. Vi kan själva bestämma vår framtid när det gäller energifrågan.

Här är ett par väldigt bra alternativ.

http://www.sourze.se/Thorium_enda_bärkraftiga_lösningen_på_energifrågan_10658838.asp

 

 

Kärnkraft som drivs av Thorium. Väldigt vanligt grundämne, reaktorn kan inte råka ut för en härdsmälta, och restprodukten går inte att bygga atombomber av.

http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/8393984/Safe-nuclear-does-exist-and-China-is-leading-the-way-with-thorium.html.

 

Fjärde generationens kärnkraft:

http://nuclearpoweryesplease.org/blog/2010/11/17/ny-generation-karnkraft-besparar-tusentals-generationer-vara-atomsopor/

Använder utbränt kärnbränsle från dagens reaktorer. Det har nämligen ca 90% av energivärdet kvar. Och i stället för att stoppa bränslet i backen i 100 000 år, så blir det en slutförvarstid på mellan 500 och 1000 år, för att få ner strålningen till samma nivå som den naturliga bakgrundsstrålningen.

 

Shalegas (på svenska skiffergas för bilar (och båtar kanske?)

http://www.eia.gov/energy_in_brief/about_shale_gas.cfm

 

Se där Kalman! Inte deppa! Se framtiden an med tillförsikt!

 

 

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ett alldeles utmärkt skolarbete/ projekt har genomförts av en av gymnasieklasserna i Lagmansgymnasiet i Vara. Vetenskapligt med referenser till alla påståenden. Det handlar naturligtvis om klimathotet. Arbetet kommer fram till samma slutsats som jag förfäktat här i tråden.

För den som inte orkat sätta sig in i vetenskapen bakom, är det här ett alldeles utmärkt tillfälle att läsa in sig på frågeställningarna.

 

Man blir glad när man inser att inte alla skolungdomar gått på den  hjärntvättande klimathotspropaganda som de utsatts för i grundskolan! :-)

 

http://lagmansnatursida.se/klimatarbete.pdf  

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var i Peking för ett år sen, såg inga moppar med förbränningsmotor (förbud?) men massor av elmoppar.

Farligt! Man hörde inte när dom kom, dom kunde väl sätta fast en kartongbit mot ekrarna med en klädnypa.

Jag vill också ha en!



Senast ändrad av trewq | 31 mars 2012 | 16:35

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Sett samma i Shanghai förra veckan och tidigare också. Livsfarliga då de inte hörs och sällan kör med ljuset på. Behöver inte synas då de ligger lägre i hackordningen än bilar och lastbilar. Fotgängare ligger ytteligare lägre så de skiter man i. Man ser dem som en mörk skugga och så susar de förbi nästen helt ljudlöst.

Dock ändå intressant. De som inte straffas med energiskatter väljer ändå miljövänligare alternativ.

Varför ska man då straffbeskatta svenskar??? Jo så de inte ska få råda att köpa sig ett miljövänligt alternativ för då minskar skatteintäkterna.

Sjukt?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack Kenneth!

Jag delar din uppfattning...delvis. Vi, dvs mänskligheten HAR ökat medeltemperaturen på planeten. Men, vi står inte för hela ökningen sedan slutet av 1800-talet, ökningen som alltså totalt sett är ca 0,7 grader. Mänskligheten står för ungefär hälften av den ökningen. Därom är faktiskt de flesta överens.

Men....

Hela frågan kokar ju till slut ner till: Kommer tempökningen beroende på fossileldning, m a o CO2-utsläpp i atmosfären att fortsätta? Ingen vet. En antydan finns dock. Den globala genomsnittstemperaturen har inte ökat signifikant (utanför gränserna för eventuella mätfel) på 15 år nu. Klimatalarmisterna har därmed en väldigt viktig fråga att försöka besvara, nämligen: Varför stiger inte temperaturen? Enligt alla modeller borde den göra det, eftersom CO2-halten fortfarande stiger i atmosfären. Svaret är troligen att klimatkänsligheten är lägre än vad som postulerats i klimatmodellerna, de datamodeller som används för att försöka räkna ut hur det blir framöver.

Så någon klimatkatastrof lär vi inte se röken av.

 

post-22515-1394237012,079_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om man vill se och höra ett praktexempel på hur propaganda ser ut i Sverige i dag, kan man med fördel besöka min blogg. Jag brukar inte flagga för den här, men Vetenskapsradions häpnadsväckande nyhet att även skeptiska argument i klimatdebatten delges eleverna i USA:s skolor, är bara lite för mycket för att undanhållas er lyckligt ovetande om hur det egentligen står till med vår, av staten tillhandahållna objektiva nyhetsrapportering......

Håll till godo:

http://labbibia.wordpress.com/2012/04/12/srs-klotet-rena-sovjetpropagandan/

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har följt denna tråden med intress och läst mycket intressant. Men det är en sak som stör mig lite och det är att det blandas ganska friskt i begreppen miljö och klimat. Min tolkning är att miljö är i närområdet och klimatet är globalt i diskussionerna om förändringarna. Så om kineserna åker elmopeder som laddas med fosil el så är det bra för miljön men påverkar inte klimatet positivt utan negativt, om man tror att fosila utsläpp är skadliga för klimatet. Gör jag en felaktig tolkning av begreppen och i så fall, hur ska de tolkas?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tycker din tolkning är riktig. Om man tror att mer användning av fossila bränslen påverkar klimatet, vill säga.

Det är ju därför som vissa forskare som ex John Christy menar att det ger mindre klimatpåverkan att fortsätta använda sin gamla skruttiga bil i stället för att köpa en ny miljöbil. Tillverkningen i sig ger alltså  större påverkan, menar han, än de avgaser som en lite törstigare, men redan tillverkad bil avger.

  

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Så var det dags att avliva ännu en klimathotsmyt!

Ni vet, den som handlar om de på grund av den 0,7 gradiga, planetära uppvärmningen på 100 år, drunknade isbjörnarna......

 

Nu har det visat sig att arten isbjörn är mycket äldre än man tidigare antagit, och måste därför helt enkelt överlevt flera perioder, mycket varmare än dagens, i planetens hsitoria......

Varför blir man inte det minsta förvånad längre......?

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=406&grupp=12718&artikel=5072983

 

 

post-22515-1394237021,0867_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Politiker tror inte på klimatförändringen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14787533.ab

En majoritet av landets kommunpolitiker tror inte att människan ligger bakom klimatförändringarna.
Många av dem tror inte ens att klimatet förändras.

 

Men ändå ska du betala 56% skatt på bensinen i sommar.no

 

Trovärdiga snubbar?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har inte skrivit så mycket om klimathotet på sista tiden, av den enkla anledningen att det varit rätt tyst i svenska media om saken. men det här är rätt intressant, och därför tycker jag att det förtjänar lite uppmärksamhet.

 

 

Demoskop har låtit göra en undersökning om vad svenska folket vet om klimathotet, om de tycker sig vara välinformerade osv.

Resultatet är en katastrof.  Även de som verkligen följer med i dagstidningarna, är totalt okunniga om hur det egentligen ser ut. Undrar vad det kan komma sig? Kan det helt enkelt vara så att vi inte kan lita på våra dagstidningar och SVT/SR i den här frågan? Javisst, det är den enda förklaringen till att resultatet av undersökningen blev som det blev.

Sveriges högst meriterade klimatforskare, Professor Lennart Bengtsson, har med anledning av detta skrivit en debattartikel i Upsala Nya Tidning.

Han tar upp några av missuppfattningarna som florerar, skulle han ta upp ALLA de felaktigheter som presenteras i våra stora dagstidningar och TV-kanaler, så skulle han få skriva en hel bok om eländet.

http://www.unt.se/debatt/okunniga-svar-om-klimatet-1797901.aspx

 

Bilden jag bifogar är bara för skön. Englands motsvarighet till vårt SMHI, MetOffice, gick i våras ut och varnade för att England skulle få svår torka i sommar.....Så blev det visst inte riktigt? :-)

 

(Om det är någon som är intresserad så kan jag nog skaffa fram länken till själva undersökningen också)

 

post-22515-1394237174,1176_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Kalman

Apropå senaste inläggen i denna tråd.

Jag säger återigen. Skatten är till för att dra in pengar och har inte med klimatet att göra. Men en väldigt bra ursäkt. Den politiker finns inte som inte skulle se sin chans att dra in kosing så det finns att strö ut det, ge bröd och skådespel till folket, det kunde redan Romarna.

Å vad tar man in på. Inte frivilliga bidrag som sjöräddningen, man lägger det på sånt som folk inte kan undvara. Annars vore de dummare än vad de är kan man tycka.

Till klimatet. Jo, jag fick en liten uppmaning här ovan om att vara positiv. Menande att tex torium kärnkraftverk skulle lösa vårt energibehov. Jag är positiv. För jag tror att nästa världskrig kommer att utkämpas av idel snälla glada människor med stenyxor och man kommer att slå varandra bara på låtsas för de kommer att behöva varandras hjälp. blush

 

Positiv för människan har alltid rest sig när det har skitit sig totalt och var tvungen att göra något åt det hela. Om inte förr så då kommer vi att bättra oss.

Positiv för jag vet att det skulle gå med dagens teknik omvandla sol till väte. Tankbåtarna kunde köra flytande väte och detta skulle som sagt fungera med dagens teknik! Det är andra saker som gör att det inte kan genomföras. Tänk lite själva. Kom med exempå vad som hindrar det.

Tips, vad händer med nuvarande bensinstationerna. Skall min vän som är mackägare satsa att sälja väte? Har han råd med omställningen? Utan bidrag från korv och matförsäljning kunde han packa ihop macken redan idag. Exemplen är många.

Var är den kloka, (dumma-modiga- förståndiga-idoit....?) politiker som vågar starta DEN kejda av händelser som tippar över bort från dagen system till ett annat? Förr eller senare kommer det att ske. Mest troligt--senare.

Själv har jag bidragit till den globala miljön genom att inte ha kört min diesel en endaste gång hittills i sommar.

(Fast det beror på att jag inte har sjösatt än av olika anledningar, men seglat har jag! )

angel

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jomenvisst Kalman, pengarna ska ju in. Frågan är väl hur mycket som behöver tas in, och till vad? Så länge vi medborgare inte kan få någon slags vettig redovisnig för vart skattemedlen tar vägen så är det ju svårt att få någon insyn? Problemet är ju att politikerna far med osanning och därmed förbrukar det lilla förtroende som finns kvar för det skrået.

Jag tror du är lite väl pessimistisk.....stenyxor? Nog kommer vi att klara av att bygga armborst även om det skiter sig fullständigt i framtiden? ;-)

 

Vad gällerdrivmedel, så är det väl helt enkelt så, att så länge fossila bränslen är billigast och effektivast, så kommer vi fortsätta att använda dem. Själv tror jag mest på gas i den närmaste framtiden. Tekniken är redan utvecklad, fungerar utmärkt, och naturgas finns det oerhört gott om. Väte som drivmedel kommer nog stort så småningom, det tror jag också, men det kanske ligger lite längre in i framtiden?

 

Själv har jag bara varit ute på sjön en gång denna dåliga ursäkt till sommar, men jag har sjösatt ungefär 120 båtar, de du! :-)

 

Edit: förtydligar sista meningen.



Senast ändrad av labbibia | 19 juli 2012 | 11:34

post-22515-1394237174,361_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Kalman

Tjenixen labbibia!

Okey, kör med gas ett tag.smiley

Men på armborst tror jag inte. Ingen kommer att veta ur man gör lim eller andra viktiga detaljer. Det blir nog stenyxor....

hi....hi.....

Lite off topic, jo jag har åsså varit med om att sjösatt, respektive tagit sådär en 120 båtar på helgen när jag var med i slipgruppen i båtklubben. Fick ofta köra traktorn för ingen annan kunde.

Det är väldigt skönt att slippa det.

Tråden igen. De flesta verkar vara överens om att klimatgrejen är delvis bluff och det utnyttjas av många. Vem minns sommaren på Öland då semestrande Svensson fick tältlägren att flyta bort på 60 talet? Å enorma torkan var det 59? Stormen 60 (?) då hustaken flög som spelkort i staden Köping.

Är det inte felutnytjandet som vi egentligen reagerar på?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tillnyktringens tid är inne, även på DN?

 

I dag avfärdas ännu en tramshypotes i tidningen, nämligen den att det skulle varit klimatförändringarna (häpp) som utrotade neanderthalmänniskorna. Det var det alltså INTE!!

 

Känns inte som om man behöver vara raketforskare för att inse det? ;-)

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/det-var-nog-vi-som-gjorde-slut-pa-neandertalarna

 

post-22515-1394237196,0125_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Och hur var det nu med öriket Maldiverna....hastigt sjunkande i havet pg a Global Warming,  och accellererande havsnivåersom det var sagt....eller stämmer  inte det heller?

http://www.haveeru.com.mv/news/44118

Nehej, det gör det tydligen inte....fundera lite på hur mycket av resten av skräckpropagandan du blivit matad med som är sann?

 

Och när du nu har konstaterat att du blivit lurad av skräckpropaganda i många år nu, hur mycket litar du längre på vad våra kära statliga verk och myndigheter påstår?

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu finns det bevis!

Bevis för att engelska BBC för sex år sedan lade ner sin objektivitet och saklighet när det gällde rapporteringen av det sk klimathotet. Precis som SVT/SR i Sverige, har BBC rapporterat totalt ensidigt i frågan. Endast alarmistiska forskare, debattörer etc har släppts fram.

BBC har förtvivlat försökt hålla detta hemligt. Man har anlitat advokater en masse för att hålla fakta om det här borta från allmänheten. Men för knappt två veckor sedan läckte ändå materialet om vilka som deltog i mötet som gjorde om BBC, från en kritiskt granskande nyhetsförmedlare, till en klimathotsmegafon ut.

Naturligtvis har detta inte nämnts med ett ord av SVT/ SR. Undrar varför? Självklart för att de har precis samma agenda som BBC haft. Det kan varje normalbegåvad människa som följt debatten se.

 Däremot har ju pedofilhärvan i BBC tagits upp i svenska Media. Varför inte skandalen om BBC:s  rapportering gällande klimathotet?

 Dessa två skandaler tillsammans har gjort att BBC är i en jättekris just nu. 

 

Men om klimathotsbluffen är det fortfarande störrsssta möjliga tysssstnad som gäller i Sveriges television/ SR. Den fria televisionen....låter som ett riktigt dåligt skämt numera.  

http://www.telegraph.co.uk/comment/9684775/The-BBCs-dirty-little-secret-lands-it-in-a-new-scandal.html

post-22515-1394237320,7829_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Finns det folk som fortfarande tror på en växthuseffekt skapad av människor? Kan väl knappast vara så 2012?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Fråga inte mej Westfjord.

Fråga våra ledande politiker.  Fråga våra mainmedia, hela medieetablissemanget.

Fråga Natruvårdsverket, Transportstyrelsen. Svenska Kyrkan, Bilbesiktningen. Fråga de politiska oppositionspartierna, speciellt V och MP. De vill ju ställa om dvs riva ner hela det moderna samhället, just på grund av klimathotet.

 

Fråga de som tvingar dig att betala 2,51 kr litern extra för bensinen, förutom energiskatt och moms, i koldioxidskatt.....som en del i Sveriges åtagande för att hålla 2-gradersmålet

Herregud, det är så idiotiskt, så om man inte visste det var sant, så skulle åtminstone jag tro att det var en dålig film.

Men det är ju inte det, tyvärr.

 

Och i mitt förra inlägg visas ju hur hjärntvätten/ skräckpropagandan gått till i England. Hur BBC slängde all anständighet överbord för att i stället bli en propagandamegafon för klimatalarmistiska domedagsprofeter. Vem tror på fullt allvar att det inte gått till nästan exakt likadant här i Sverige?

Och hur i hela friden ska man någonsin kunna lita på det man får sig till livs i svenska STV / SR i framtiden? I Vetenskapsredaktionens program?

 Vilket skämt!

Hela den här stinkande klimathotssoppan gör mig rasande!

När ska ansvar börja utkrävas av de som kört igång det här jättebedrägeriet i Sverige? När ska vi konsumenter få tillbaka de mångmiljardbelopp som försnillats av oss i den här jättelika bluffen?

  

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Svenskar är ett tacksamt folk. Lätt att lura och de står snällt och bugar när nya skatter och pålagor delas ut.

Givetvis behövs skatten till alla svarta hål. Exempelvis, Tillväxtverket, Transportstyrelsen, Kustbevakningen, Kemikalieinspektionen, Livsmedelsverket, SMHI osv

SMHI forskar om klimathotet och lämnar rapporter för att se till att mera skattemedel kommer in.

Livsmedlsverket försöker lura oss att kemiskt framställd mat är nyttig.

Tillväxtverket behövs för Tillväxtverkets fester.

osv

Tack och tack är vad vi får fram. Det ska vara häftigt att betala skatt sa en som inte ens kunde hålla ordning på vems plastkort det handlades med. Troligen den minst skylldiga av dem alla.

Klimathot, ja du om det finns så kommer det knappast från Sverige.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack Crabfish!

Tydligare bevis på att svenska medier gör exakt samma sak som BBC sysslat med de senaste 6 åren är ju svårt att få. För den som inte gjort det...läs några inlägg längre upp i tråden om hur BBC slängde all objektivitet, saklighet och balans överbord år 2006, för att istället bli klimathotsmegafon åt alarmistiska forksare och organisationer som Greeenpeace etc...

SVT/ SR, Aftonbladet, DN etc agerar ju på exakt samma vis. Endast alarmister göre sig besvär. Verkliga klimatforskare, svenska eller utländskanej....de får inte sitta med i TV-sofforna, de intervjuas inte i våra dagstidningar, eller i radio Undrar varför?

 

I länken Klimathotet, en uppblåst lögn ska jag berätta om hur det ligger till med Världsbankens klimatforskning. Den här tråden börjar bli så seg att ladda..... 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Hemingway

Ser man det historiskt så har det genom årmiljonerna hänt många klimatförändringar. Människan har som art funnits här några sekunder på tidsskalan. Under denna tid har många arter kommit och gått.

Varför skulle inte människan också en dag som art försvinna?

Naturen ger och naturen tar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Du menar väl  länken Stor temperaturhöjning befaras? I alla fall har du gett Världsbanken på huden där. Mycket välförtjänt!

Mvh/Sea Maniac

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Hemingway

Westfjord26

I den här tråden per den 18/11 ställde Du två frågor.

Uppfattade jag det rätt att den första frågan var ställd till vår käre kollega 2012, som ivrigt brukar debatera?blush

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...