Gå till innehåll
lördag 21 september 2024
Falco

Oceanseglardagarna på mässan 7-8 nov.

Rekommendera Poster

Kom till Stockholmsmässan i Älvsjö den 7-8 november 2009 i anslutning till Scandinavian Boat Show. Oceanseglingsklubben fyller 30 år och firar detta genom att arrangera Oceanseglardagarna för att inspirera fler till att långsegla. Det blir två hela dagar fyllda med långsegling, där du bland annat får inspirerande föredrag av rutinerade långseglare och svar på dina vanligaste frågor om oceansegling samt diskussion kring allt som har med långseglingsäventyret att göra. För mer information om program och entréavgifter och för att anmäla dig och din besättning: www.osk.org

Välkommen till saltdoftande föredrag om långseglingar och handfasta råd om utrustning och hur man kommer iväg!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Synd att det krockar med mässan. Vi åker ju dit för att kolla på båtar och prylar och det hinns inte med om man ska sitta på föredrag till 16.30.

Hoppas hinna få informationen genom alla kvällsföredrag som hålls av OSK. I november går vi på ett om tidvattens-segling. Ska bli spännande.

Ni som är intresserade av långsegling: gå med i OSK (om ni kommer från östra Sverige, på västsidan JRSK). Det finn mängder av intressanta föredrag att gå på och massor av riktig erfarehet från människor som faktiskt långseglat och inte bara tycker och tror om långsegling.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...