Lupus 0 Postad 21 Augusti , 2009 Här är några arter som går att odla utan negativ miljöpåverkan. Gräskarp,, säkert väldigt god med en skvätt renat. Ruda,, ugnsgratinerad.. Id,, med pepparrot. Braxen,, i dillsås. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
labbibia 3 Postad 22 Augusti , 2009 Tacka vet jag mört! Eller kanske löja? Snorgärs är väl i minsta laget för att bli matfisk, men det går säkert att koka en god och nyttig sås på själva snoret? Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lupus 0 Postad 22 Augusti , 2009 He He He, ja en fet gärs är nog en kulinarisk maträtt Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Ringhede 6 Postad 22 Augusti , 2009 Silverfiskar Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser