brukspojke 0 Postad 24 Maj , 2009 Hejsan när man har kommit en bit in i sommaren så brukar man tröttna lite på att grilla varje kväll,det blir lätt samma mat hela sommaren eller snarlikt iaf. vi brukar köpa dom små baguetterna man ska värma i ugnen som finns på alla affärer och skära upp och bre på smör och fylla med skinka,svamp,riven eller skivor med ost.och sen rulla in i folie och slänga på grillen.hur gott som helst tycker vi... enkelt och alla tycker om varma smörgåsar.använd den lite tjockare folien som finns den fastnar lätt annars... //Tomas Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
AndreasHT 0 Postad 24 Maj , 2009 Låter gott. Tack för tipset. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Coffe83 0 Postad 24 Maj , 2009 Va?! Kan man bli trött på grillat?! Hehe, skämt åsido, tack för tipset ska prövas ett till (välkänt kanske) är att göra slå in majskolvarna i folie med smör och pröva sig fram med olika kryddblandningar ) Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
brukspojke 0 Postad 24 Maj , 2009 mm ja majs är gott det... annars kan man ju sticka o fiska upp en regnbåge o lägga in en hel korv med persiljesmör i och klä in i folie och kasta på grillen....hade tur och fick 6 st förra året och det är tok gott... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
happysix 44 Postad 13 Januari , 2010 Hej! jag har 2 smarriga varma smörgåsar ni borde testa på. För er som inte har ugn men mackjärn alt. våffeljärn kan man göra denna sort. baguette ( skärs till i lämplig storlek för järnet, lockvarianten) Blanda majonäs och vitlök. Blanda ketchup och chili eller annan stark krydda. Nu har du två såser. Bre först ketchup blandningen på underdelen. Bre sedan Majonäs blandningen ovanpå ketchupen. Lägg sedan en skinka skiva på. Bre lite majonäs på ovandelen med. In i järnet tills mackan blivet genomvarm och fått lite färg!! Kanongott!! Den andra är en enklare variant. Baguette ( lockvariant igen) Lägg ost och in i ugn. Ta ut och när osten smält och lägg i coctailtomater och gul lök. Smaskens!! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser