CaptainH 3 Postad 11 Januari , 2009 Hej! Vad dricker ni på sjön till maten och som ..... Skriv och beskriv. Gärna namn och ev systembolagnummer. Själv dricker vi alltid en whisky (famouse grouse) och en öl (Hof eller Sort guld) när vi lagt till. Matvin är olika. Santa ana är ett väldigt bra och gott rött vin, Carmen chardony är ett gott vitt. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
HjalleGson 0 Postad 13 Januari , 2009 Gin Tonic. Går till allt Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
cctop 0 Postad 13 Januari , 2009 Ibland känns det som man åker omkring i en flytande bar. Vid tilläggning: - Whisky (GlenGoyne) samt en öl - Skumpa till kvinnorna Middag Ett gott Masi eller Amarone Efter maten Tändkulemotor (Dunk-Dunk-Dunk) Öl och Whisky Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Stefan_L 7 Postad 13 Januari , 2009 Blir nog mest brännvin... Nu kör jag motorbåt men om man seglar så kan jag tänka mig att medvin' (se bild) är att föredra framför motvin'! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
cerber0s 1 Postad 13 Januari , 2009 Det är väl det vinet man har till hands... Systembolagsnummer finns inte när mans eglar i Danmark Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
happysix 44 Postad 13 Januari , 2009 På sjön dricks det inget men vid ankring eller kaj blir det ett vin för 0.99 €!! Ett rose är att föredra en varm sommardag. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
PrimeX 0 Postad 13 Januari , 2009 Ett Ripasso vin är aldrig fel. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
jalmar 0 Postad 13 Januari , 2009 Bränt vin på dunk funkar alltid men har ej hittat något nummer Mattias. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Trim 0 Postad 13 Januari , 2009 MAN DRICKER ALDRIG PÅ SJÖN!! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
5756 1 Postad 13 Januari , 2009 Klart man dricker på sjön....dock inte under gång om du är den som kör..... För min det en kall pilsner vid tilläggning. Ett Australenskt Chiraz vin eller ett Chillensk röd vin till maten. /jonas Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Fredric_sthlm 16 Postad 13 Januari , 2009 Fördrink (7418) Bollinger Special Cuveé Champagne /har alltid ett gäng småflaskor stuvat kallt ) eller Gin & Tonic och tapenade på sådana där krispiga kex. Till maten nästan alltid rött. Oftast lådvin av praktiska skäl. (6942) Penfolds Rawson´ s Retreat gillar vi. I skymningen efter maten, varför inte en Dalwhinnie (572), Frun kanske tar en Baileys (765) Måttliga mängder dock - det kan ju blåsa opp! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
kalledrag 3 Postad 13 Januari , 2009 Villafranka .som Apertif kan det bli,om man har nägot Fint sällskap en Rosita Bitter,annars så är det nog mest Bira som gäller.Var det du som undrade vad (VI) båtfolk använde för klockor på sjön??? Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Rugge 0 Postad 13 Januari , 2009 En varm stilla solig dag, sippa på ett glas dagens= Vittvin och fruktsoda. En kall frisk solig dag, värma sig med varm choklad med mörk rom. Det är livsnjuting till havs det! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lil-Bossan 0 Postad 17 Januari , 2009 Innan maten en Caol Ila 18 single malt. Till förrätten som kan vara en avocaco toppad med skagenröra och en dillkvist passar det med ett Möet. Till hufvudrätten som brukar bli nötkött ett gott rött vin Marrques de Riscal Smaklig måltid Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Jocke-SeaRay 13 Postad 17 Januari , 2009 Podium på dunk ... funkar hur bra som helst till grillat !!! Har kommit mycke bra rosé vin på bolaget , gott som attans ! ( kan bli en kortburk under färd .... och några till vid bryggan .:-) Bubbel är mycket trevligt som eftermiddags eller fördrink , Lanson är att föredra! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser