fluffe 0 Postad 21 Mars , 2008 Här kommer ett mattips till... Kanske ej så båtvänligt men dock mkt gott... Halstrade pilgrimsmusslor (eller gös eller kanske bara naturella räkor eller kräftor) till risotto och med en skvätt hummer/räkskum i botten på tallriken. Finns ett rätt bra recept här Ibland när orken inte finns brukar jag enbart blanda hummerfond vispgrädde och skumma till, blir rätt OK det oxå. Men bäst blir det förstås om du gör eget från scratch med frästa räkskal och hela kittet... Avnjut anrättningen, med goda vänner och ett riktigt gott vitt vin (gärna samma som du använt i risotton) Denna rätt serveras imorgon på vårt påskbord, blir trerätters istället för trad påskmat. Glad Påsk! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Marrexxx 66 Postad 13 April , 2008 Tycker absolut att risotto är en rätt som passar för båtköket med dess begränsade tillgång på spisplattor, Tack för tipset. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser