Lamon 1 Postad 4 Februari , 2007 Jag drar igång en tråd med lite udda mat, häng på nu alla galningar... Vad sägs om Bruna bönor o popcorn... Eller silldoppade jordgubbar... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
hustran 0 Postad 4 Februari , 2007 Jaaa,vad skall man säga?...... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Wille Postad 4 Februari , 2007 Så dålig smak har väl ingen som inte är i kris? I nödfall så går det att äta Ravioli eller fiskbullar, men då ska det va med potatis till. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Mariage Postad 4 Februari , 2007 Mm, det är väl att förstöra sillen om man doppar jordgubbar i den. Eller iofs, man kanske inte har några smaklökar . Idén är bra, det är väl bara det att i alla fall jag, har svårt att lära mig nyheter när det gäller menyerna. Men visst finns det olika blandningar av div. slag, som kan ge en intressant smakupplevelse. Passar det på sjön, ja kanske. Vi får se vad det blir av den här tråden. Det fungerar säkert om inte blandningarna blir för extrema. Socker i köttfärsen missar väl ingen. Ha det /Urban Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
guzzlon 18 Postad 4 Februari , 2007 Dom flesta äter ju ris till kyckling,men ta å prova snabbmakaroner kyckling och ketchup. Det är en höjdare... Hejsvejs!! Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Mariage Postad 4 Februari , 2007 Mitt i prick. Jag äter inte makaroner eller ketchup och är väldigt sparsam när det gäller kyckling. Annars så /Urban Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lamon 1 Postad 4 Februari , 2007 Snabbmakaroner är ju inte så fel ibland.. Man kanske skulle prova med att ta i en tub kaviar o lite ananas... Låter ju jätte gott... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Mariage Postad 4 Februari , 2007 ok då, men kanske om man får smula i lite av annas pepparkakor , som garnering alltså. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lamon 1 Postad 4 Februari , 2007 Klart du får !!! Det går även att spä ut det hela med lite vatten från kölsvinet... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
myfenix 0 Postad 4 Februari , 2007 blodpudding och falukorv... mums prova det .... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Seamus 0 Postad 4 Februari , 2007 If youd like kan jag posta recept på haggis! Tror inte att det är suitable att laga på en boat though... Men det brukar uppfattas som äckligt.... Passar väl in here... Eller? Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Salstad 1 Postad 5 Februari , 2007 Pannkakor och peperoni/feferoni (finns lite att välja på). Underbart gott.... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Stevemedselcon 7 Postad 5 Februari , 2007 skulle vilja ha ett recept på att koka vatten, vilket ger bäst smak egentligen? Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
KillerBoo 58 Postad 5 Februari , 2007 Haggis!?! Då kan man väl lika gärna steka upp det man hittar i soporna efter en vecka eller så? Kan väl inte bli värre iallafall? Och jo, jag HAR smakat eländet. Och tittat på det också Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
KillerBoo 58 Postad 5 Februari , 2007 0,5 dl vatten (gärna buteljerat o svagt kolsyrat) hälles i ej rengjord långpanna. Smaksätt med lite socker o ställ in i gasolugnen på högsta effekt c:a 2 timmar. Det du skrapar upp fr botten passar utmärkt att ha på smörgåsen Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
KillerBoo 58 Postad 5 Februari , 2007 Fast av de riktiga udda maträtterna har jag en polare som brukar fixa lite smarrigheter när han är nästan pank: Tonfisk i olja, stekt i panna. På med ketchup (har jag för mig) åsså ner i halsen med eländet... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Mariage Postad 5 Februari , 2007 Skölj ner allt med mrindrinken. Tänkte då att man blandar allt som skrivits. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lamon 1 Postad 5 Februari , 2007 får man ha is i ? Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Mariage Postad 5 Februari , 2007 Ja, eller så fryser man allt och då har man glass på köpet Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lamon 1 Postad 5 Februari , 2007 Ja glass är gott... Ännu godare om man mixar glassen med ärtsoppa... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
KillerBoo 58 Postad 5 Februari , 2007 Mmmmmm blir ju redigt hungrig. Ärtsoppeglass! Kan man ha det i strut, eller blir det bäst i skål, med lite majjonäs uppepå? Och några gröna bönor som topping Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Gäst Mariage Postad 5 Februari , 2007 Spelar ingen roll vilen färg det är på bönorna, färgblind efter marindrinken Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Lamon 1 Postad 6 Februari , 2007 Men Mariage... Det är ju självklart att dom ska vara gröna. Färgen är lika viktig som att sätta ihop mat som smakar bra... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Brus 0 Postad 17 April , 2007 Soppa á la Gray! (en sann sjömanshistoria) Ta en okunnig kompis som ska laga till en näringsrik frukost. Somna om. Vakna att det ropas att frukosten är klar. 45 minuter senare, håll fram din tallrik. Låt soppans klumpar ramla ner i tallriken. Fråga kocken vad som har lagats till och få svaret att kocken var hungrig och har tagit veckans ranson på blåband kycklingsoppa, blåbärssoppa, sparrissoppa och nyponsoppa och blandat samman dessa i samma kastrull, men med bara vätska för en påse! Nu för tiden lagar jag till maten och kocken diskar. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Riwallen 1 Postad 19 April , 2007 Den min mor är gift med nu är väl inte världens bästa kock. När han skulle äta en levergryta till lunch av de rester som blev över så var potatisen slut. Dåtog han och kokade pasta och till det så skulla han ta Lingons ylt men tog fel burk och tog jordgubbsylten och orkade inte resa sig upp och byta burk.Så levergryta med pasta och jordgubbsylt mmmmm Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
kyrcman 0 Postad 19 April , 2007 Får väl bidra med ett kanske lite udda frukostalternativ. Popcorn och mjölk i djup tallrik. För visst äter folk både kornflakes och rispuffar med mjölk, popcorn ligger mitt imellan... Naturligtvis skall det vara osaltade popcorn... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Riwallen 1 Postad 10 Maj , 2007 Fanns en pizza häromkring som hade glass som ingrediens. tror inte det var en storsäljare Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
GostaU 0 Postad 10 Maj , 2007 Den halvgalne walesiske långseglaren Tristan Jones beskriver i nån av sina böcker sin standardrätt ombord. Jag har glömt vad den heter, kanske någon annan här som minns, men om jag kommer ihåg rätt så tar han en rentvättad silltunna o fyller med havregryn varvat med saltsill, surrar det hela på rufftaket och slevar i sig en lagom mängd av sörjan, uppvärmt eller kallt beroende på omständigheterna och om det finns möjlighet att värma det, när han blir hungrig. Hmm... G. Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Kenneth_S 136 Postad 10 Maj , 2007 Corn flakes kokta i ljus rom, toppat med senapssill tycker jag är smaskens... vill man spetsa till det ordentligt kan man slänga i lite jordgubbsmilkshake... till detta dricker man naturligtvis vitpepparkryddad underberg, med ketchup i... Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
r-bert 0 Postad 12 Juli , 2007 makaroner o sil e gött Dela detta inlägg Länk till inlägg Dela på andra webbplatser