Gå till innehåll
fredag 20 september 2024
lama

Blöta Bayliner 2052 LS

Rekommendera Poster

Hej har kommit 50 mm regn nu,la på en pressenning innan på min bayliner 2052-99,Det är ändå blött i båten istället för att vattnet kommer in genom rutan och kapell,verkar det som det kommer in i ventilationsintagen bak på sidorna,mattorna plaskvåta i bakant, är detta att baylinersyndrom ?

Bottenmålningen börjar bli sliten kan man hoppa över detta om man bara kör i sötvatten (Vättern)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Amerikanksa DayCruisers (70/80/90-tal) har ofta matta inombords limmad pa vanlig bygg plywood. Inget unikt for BayLiners, finns pa nastan alla batar fran detta land. Beror mycket pa den typ av batande som gors har, pa (extra)kostnaden att bygga ett riktigt plast skrov inombords, etc. En matta ar latt/billig att satta in och dessutom skon pa varma soliga sommar dagar - men ett h-vete nar det blir kallare och allting ar blott. Dessutom sa behaller fa sina batar sa lange att det nagonsin ar ett problem for forste agaren.

 

For dig galler det bara att se till att du har sa regntatt som mojligt, men ocksa sa bra ventilation som mojligt. Sa fort solen kommer fram, sa skulle jag se till att fa det ordentligt torrt. Vantar du alltfor lange ruttnar plywooden i durken och du far en massa jobb - och en mojligthet att gora det sa som det borde vara byggt fran borjan...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...