Gå till innehåll
onsdag 25 september 2024

wila74

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om wila74

  • Placering
    Kadett
  1. Tackar men det har redan löst sig!
  2. Nån som sitter och ruvar på en 13X13 LH 3 bladig 2tums axel? Är i behov av en sån...
  3. Vill minnas att jag använt nån bensinfast silikon eller liknande nån gång...!?
  4. Har kollat oljan och tyckte allt såg ok ut. Förstår ju att det inte är bra att köra utan men även om det oljemivån är för låg borde den väl ändå driva lite eller hur fungerar det? Är den mekanisk eller hydraulisk? Ska ta en titt till på oljestickan vid nästa tillfälle!
  5. Som rubriken lyder har jag problem med mitt backslag, warner 71c, händer inte ett dugg när varken fram eller backen läggs i? Axeln roterar endast lite lätt men går att stoppa med handen. Tips någon?
  6. wila74

    V8 köpes

    Nån som vet var jag kan hitta en beg V8 hyggligt skick för en rimlig peng?!
  7. Hejsan! Har precis köpt mig en Correct craft ski Nautique barracuda super från 1968! Vore skoj å få kontakt med dig! /Mattias
  8. Vad är rimligt att betala för en Correct craft ski nautique barracuda special -68?
  9. Halloj! Ny medlem här! Funderar på att köpa en båt, en ski nautique barracuda special -68! Vad är rimligt att betala för en sån? Tråkiga är att motorn sitter fast, enligt ägaren gick den runt förra våren men sen stått ! Att byta motor är ju ingen problem, men helst ska det ju vara en originalmotor vilket verkar svårare att hitta!? Skrovet i sig är i bra skick! Nån som har dn aning om vad som är rimligt att betala?
×
×
  • Skapa nytt...