Gå till innehåll
lördag 05 oktober 2024

mikrus

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om mikrus

  • Placering
    Landkrabba
  1. Är en lycklig ägare av en Nordstar 28 Patrol. Helt suveräna sjöegenskaper, samt mycket stuvutrymmen. Med en D6/350 Gör den ca 40 knop, vilket bäddar för många trevliga turer i sommar. Sen är den ju B-klassad, vilket borgar för säkerhet utomskärs. Kollade på en Targa, som för övrigt är mycket fina båtar, men som saknar kojplatser på samma sätt som Nordstar har. Ha en kanon båt sommar! -Mikrus-
  2. Hej K-Haddock! Redan efter ett par minuter efter ditt inlägg verkar det visa sig finnas intresse för dem tankar du väcker:) Vi är 2 vuxna och 4 barn(små), och är på väg att införskaffa just en sådan båt du äger. Dock är frågan om det skall vara en HT-eller DC? Du var inne på att det är lite mera instängt med HT, vilket jag kan tänka mig, men hur är det vid kapellet när man drar på lite och det är grövre sjö? Vibrerar det? Släpper det in mera ljud/sus än HT? Hur är båten utomskärs? Bor i Sthlm och tänker färdas till Åland? Innan vi beslutade för att satsa på Aquador, kollade vi också på en Flipper, hur är dessa båtar? Har du ngn erfarenhet? Det finns väldigt många båtar att välja mellan. Dem nordiska båtarna har säkert ett bättre andrahandsvärde antar jag? Många frågor, från en novis blivande Aquador ägare!
  3. Hej K-Haddock! Redan efter ett par minuter efter ditt inlägg verkar det visa sig finnas intresse för dem tankar du väcker:) Vi är 2 vuxna och 4 barn(små), och är på väg att införskaffa just en sådan båt du äger. Dock är frågan om det skall vara en HT-eller DC? Du var inne på att det är lite mera instängt med HT, vilket jag kan tänka mig, men hur är det vid kapellet när man drar på lite och det är grövre sjö? Vibrerar det? Släpper det in mera ljud/sus än HT? Hur är båten utomskärs? Bor i Sthlm och tänker färdas till Åland? Innan vi beslutade för att satsa på Aquador, kollade vi också på en Flipper, hur är dessa båtar? Har du ngn erfarenhet? Det finns väldigt många båtar att välja mellan. Dem nordiska båtarna har säkert ett bättre andrahandsvärde antar jag? Många frågor, från en novis blivande Aquador ägare!
×
×
  • Skapa nytt...