Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

StorStark

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om StorStark

  • Placering
    Landkrabba
  1. Så fort båten är köpt ska jag upptatera Båten får ej vara över 5 meter lång enligt båtföreningen.. det är där skon klämmer.. sedan är även nog bredden ett problem.. men det finns inga andra alternativ till rydsen? något annat bra märke med samma motor storlek?
  2. Okej tack så mycket! 510 tror jag inte får plats.. först är det en väldigt liten båtplats och även väldigt grund.. när det gäller pengarna spelar det inte någon jätte stor roll, men mer en 150k är jag inte jätte sugen på att lägga iallafall, vill helst köpa en båt som kanske har gått 20-25 timmar med max 2-3 år på nacken
  3. Hej alla båt älskare! Har nu bestämt mig för att köpa en båt till sommaren, är uppvuxen med båtar men aldrig haft någon egen.. Båten jag funderar mest på är en ryds 478gti med en 60hp på, just denna modelen för den verkar bra och är perfekt storlek då båtplatsen är ganska liten.. Men självklart tvekar man lite och tänkte fråga vad ni tycker! Räcker denna båten till vattenskidor med ex. 2st i båten och någon på skidor? Vilken årsmodel ska man satsa på? Hur har båten förändrats med tiderna? Hur är lastutrymet ? Sedan också, finns det någon annan båt i runt den storleken som kanske kan vara med prisvärd? är ganska ny inom båtvärlden som sagt så all information är mycket uppskattad! ber om ursäkt för eventuela stav fel, MVH StorStark vet inte om tråden ligger rätt.. admin kan annars gärna flytta! första tråden nämligen..
×
×
  • Skapa nytt...