Gå till innehåll
onsdag 25 september 2024

stygge2

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stygge2

  • Placering
    Kadett
  1. Detta var riktigt smart måste prova. Tack!
  2. Jag förstår detta men tänkte om någon vet om det Är ett vanlig fenomen på dessa båtar och därför kanske vet var det brukar at komma in.
  3. stygge2

    Läckage

    Hej! Jag har en Beneteau 323 som jag var och tittade till igår och till min fasa fick jag se att det kommit in vatten i båten under vintern. Det var ca 5-6 L under motorn och under propelleraxeln. Är det någon som vet var detta kan komma in någonstans. Båten är täckt över sittbrunnen.
  4. Är det någon som har erfarenhet av Kapell och Annats vintertäckning av fiberduk? Jag var på båtmässan i Köpenhamn och såg detta och enligt dem själva var det riktigt bra på alla sätt. Jag har åkt omkring på många hamnar och letat efter båtar med denna täckning men inte hittat någon, därför provar jag om någon vet nåt här.
  5. Jag tackar för hjälpen, det får bli en tur till segelmakarn. Så får vi se hur det blir.
  6. stygge2

    tyngre köl

    Hej därute jag har blivit ägare till en beneteau 323, kanon fin båt, men jag tycker den är lite vek, fastän att det är den djupa kölen . Kan man hänga på mer vikt på befintlig köl?
  7. stygge2

    Lystal

    Hej, är det någon som kan tala om för mig vad en Beneteau 323 osianis har för lystal.
  8. Det är mao så att även om en bavaria anses som trög så är den snabbare än balladen. Fundera fortfarande lite runt djup eller grund köl, vill inte ha en för vek båt,
  9. hej jag seglar nu en ballad men har funderingar på att byta till något rymligare båt, börgar bli lite stel i kroppen. har kollat på en bavaria 32 med grund köl.Kan detta vara en ersättare, man kan ju läsa lite av varje om dessa bavarior. blir det stor skillnad på segelegenskaperna jämfört med en djupare köl. Om man jämför en hanse 31 med bavaria 32 rent segel mässigt är det någon större skillnad. kan någon hjälpa gubben.
  10. de små trådarna är av och den sprucken.
  11. stygge2

    loggivare

    Innuti givaren finns en sak som ser ut som en liten glasäkring. Denna är trasig så loggen funkar inte. jag undrar vad detta är och var man kan få tag på en ny. har frågat på ett varv men de kunde inte hjälpa mig. hoppas på hjälp här.
  12. stygge2

    Läckage

    Hej! på min allbin ballad kommer det in vatten runt masten , nu undrar jag om det finns någon som kan tala om för mig om det går att få stopp på detta. har satt dit ny mastfotstätning men det hjälper inte. tycker detta är lite iriterande.
×
×
  • Skapa nytt...