Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

vurt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om vurt

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack alla för inlägg! Har/hade en båt på kroken (tvekar lite) och i den dealen ingår vinterförvaring nu i vinter. Men det är kanoninformation inför nästa år om jag inte får tag i något mer permanent.
  2. Får cruisa runt och kolla priser på varven helt enkelt. Jag har svårt att se att jag kommer hitta någon båtplats/båtklubb redan nu, alla säger att det är omöjligt och jag har aldrig vunnit på en skrapad triss så turen är inte på min sida. Den som lever får se. Tack för svaret.
  3. Hallå Har sökt men inte riktigt funnit, peka mig i rätt riktning om det finns en massa info begravt någonstans! Är båtlös men riktigt sugen på att slå till nu i höst. Det första som inträffar är ju att jag måste förvara båten över vintern någonstans, jag har noll erfarenhet av båtar och ingen koll så jag skulle behöva lite hjälp och tips utöver vad Google producerar. Söker helt enkelt efter något enkelt såhär första vintern, i eller runt omkring Stockholm. Kan ju tänka mig att åka inåt Mälaren eller åt något annat håll om det blir billigare. Jag är inte medlem i någon båtklubb och har ingen sommarplats, tänkte lägga in en offensiv på den biten i dagarna och se om jag får tag i någon plats, men jag räknar kallt med att för första vintern blir det någon fullserviceanläggning som vill ha skitmycket betalt, frågan är hur mycket och vilka som rekommenderas. All hjälp tas tacksamt emot! Båten kommer vara under 8x3 meter, motorbåt.
×
×
  • Skapa nytt...