Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

MarkoE

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om MarkoE

  • Placering
    Landkrabba
  1. Det där med startbatteriet och kopplingen till service tycks dom ha ändrat på. Vi fick slut i våras på vårt startbatteri, och där fanns ingen hjälp från servicessidan automatiskt. Tog startkablarna från bilen och kunde låna lite ström den vägen. Bra att ha kanske med i båten annars också.
  2. Hej, vad har ni för erfarenheter om suget då man kör utan kapell, eller delvis utan? Hann prova förra sommaren endast en gång, och hade då sidorna och bakredelen öppna, men med taket på. Då blev det hastigt en sug som hämtade vatten in ganska långt, och man fick börja torka med trasa. Hjälper det att ta bort också taket, öppna taklucka eller annat? Hurudan betydelse har farten?
  3. Jo, det var bra tid o köpa båt. Bor i Finland, och enligt statistiken minskade nyregistreringar av båtar med 45% under årets första 6 månader. Så det fanns ömsesidig vilja att göra affärer. Min båt hade inte varit i vattnet förut, utan funnits i hallen som demobåt. Har mätt med gps 38 knop, 5 passagerare och fulla tankar. Tänkte främst placera Ankarolina bak i båten, kanske på SB sidan, strax under tröskeln. Livbojen krävs hos oss för att kunna registrera båten, samt andra mera eller mindre nyttiga prylar. Och den sitter inte naturligt riktigt någonstans, bästa platsen blir väl på bak luckan. Skaffade med båten Raymarine C90W, och placerade den till höger om ratten. Helt OK plats, åtminstone för skepparen. Samtidigt går det fint att ha sjökortet framför sig, vilket inte mera lyckas på så många nya båtar.
  4. Har nyligen blivit en nöjd ägare till en Aquador 26HT -08 med D6 330 hk. Båten har motsvarat dom tankar vi hade före köpet. Nu skulle jag bli glad om ni kunde skicka / visa lite bilder hur ni har löst olika små detaljer som tillverkaren har missat, så som: Ankarolina, livboj och motsvarande. Alltså vart har ni fått plats för dem och hur tycker ni det har lyckats. Tack redan i förväg.
×
×
  • Skapa nytt...