Gå till innehåll
fredag 27 september 2024

Fortet

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    38
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fortet

  • Placering
    Fänrik
  1. Sealife finns även på Kungsgatan. Sail Racing har en butik på Grevturegatan och Helly Hansen finns på drottninggatan 78.
  2. Grattis till en sjukt rolig båt.
  3. Hej. Jag har en X-79:a som är byggd 1981 och har segelnummer 56. Den har den nya kölinfästningen med 6 bultar så den gamla måste vara tidigare än så. Är du bara ute efter att kolla in ett mycket välvårdat exemplar som inte är till salu så kan jag rekomendera att ta kontakt med den här killen. http://www.x79.nu/ Den båten ligger i Norrköping/Söderköping eller likanande. Min båt ligger i Stockholm och du är välkommen att ta en titt om du vill men den är inte heller till salu.
  4. Jag har bytt båda mina wirefall mot fall med dyneemakärna. Min stor är dubbelt så stor som din och jag klarar mig med 6mm tjocklek. Fick inte igenom 8mm genom fallboxen.
  5. Jag köpte en X-79:a för drygt två år sen. Upptäkte vid upptagningen i höstas att den hade fått plastpest. Slipade ned allt under vattenlinjen och byggde upp med epoxi i sex lager. Borrade upp stora hål i glasfibern innifrån för att inspektera balsan och hjälpa till med uttorkningen. Balsan var fuktig på vissa ställen men hade absolut inte ruttnat. Hålen fick stå öppna hela vintern med en värmefläkt påkopplad så nu är balsan torr igen. Var bara mer noggran när du köper en båt än vad jag var. Till mitt försvar får jag säga att det var svårt att upptäcka små bölder när det ligger 40 lager Mille light på botten.
  6. Jag ligger på Frodés marina i Vaxholm några tusenlappar billigare än Svinninge. Fick platsen direkt när jag ansökte 2010. B: 3 m L: 8 m
  7. Kan man själv inte ta kritik ska man nog hålla truten stängd.
  8. Jag ser det som när Lagerfeldt , Stella McCartney mfl designar kollektioner till H & M. Väldesignat budgetalternativ.
  9. Banner 28 är väl lika mycket familjebåt som X-79:an?
  10. Skulle aldrig komma på fråga. Har precis börjat mitt seglingsliv och drömmen är att någon gång köpa en långseglare. HR är numer uteslutet ur den drömmen. Senast ändrad av Fortet | 10 november 2010 | 09:02
  11. Jag lämnade in vant och förstag till doghousemarin igår. Hoppas att de gör ett bra jobb.
  12. Absolut. Vore ju tråkigt om alla tycker samma lika. Jag kan väl sträcka mig till att det vore bra om HR bygger bra båtar i framtiden som folk vill ha. Jag blir bara så arg när man kissar sina kunder i ansiktet på det sätt som Magnus Rassy gör. Vidrigt beteende.
  13. Jag hoppas HR går i putten och Magnus Rassy blir utblottad. Vidriga människa!
  14. Jag blir så arg att jag kokar.
×
×
  • Skapa nytt...