Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

Johan2222

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Johan2222

  • Placering
    Kadett
  1. Skall idag tömma septitanken inför vinterförvaring ute. Behöver jag ha i något medel efter? Gör det något om inte allt kommer ut?
  2. Tacksam för tips om bockar/täckställning/press till en Sea Ray 260. Fästa ställning på pullpit eller ställning på mark?
  3. Vart tömmer man septitank när man kommer från Mälaren(Sigtuna). Vet att det finns på Grinda och Vaxholm(tyvärr trasig när man var där förra helgen). Lite jobbigt att göra av med runt 120 liter bensin bara för att tömma tanken, känns också väldigt miljövänligt! Dags att myndigheterna vaknar till och installerar fler pumpar om de inte vill ha ut skiten i sjön.
  4. Vilken butik har SD kort till Navman 5500 hemma runt Stockholms området? Någon som har en likadan och har tips om kort?
  5. Hittade svarta fenderskydd/fendrar och mycket annat på Wänlunds, nya båtvaruhuset i Stäket. Mycket trevlig personal så det kändes ok att bränna lite pengar där
  6. Skall köpa fendrar diameter ca 26cm. Tar tacksamt emot tips. Några fendrar man bör undvika(fabrikat). Sedan undrar jag vart man kan köpa svarta fenderskydd, hittar själv bara marinblå.
  7. Tack för info, vi får se om det blir en sväng dit!
  8. Har det öppnat ett båtvaruhus någonstans vid Stäket? I så fall vad heter det? Är det bra?
  9. Red Knows SBX-3 Mini Tracker Är det ett bra larm & positioneringssystem? Någon som använder det, nöjd?
  10. Jag tog hem en båt via dem i höstas och allt gick enligt plan. Skicket var super och de är att lita på. Lycka till, mvh Johan
  11. Är intresserad av en båtplats i närheten av Sigtuna, tips någon? Kan eventuellt åka något längre men hamnen bör finnas norr om Sthlm. Bredd på båt 2,60 m. Tack för tipsen!
  12. Förvarar en Sea Ray 260/275(midkabin) inomhus. Tänk slänga på en press för dammets skull. Det är ca 5-10 grader där den står, dynor ut? Ventilation? Fönster och dörr öppna under pressen...
  13. Tack för tipset, jag slog till direkt köptorsk som man är! Billigt med 500kr för en grill. Ser nu fram mot nästa sommars grill vid sjön!
  14. Behöver dra en trailer med båt en kortare strecka. Problemet är att släpet är anpassat för en 60 kula. Några tips? Fått tips om att trä över en tennisboll på en vanlig 50kula, men vet inte hur säkert det är? Vilka fordon har 60 kula?
×
×
  • Skapa nytt...