Gå till innehåll
fredag 27 september 2024

kingcobra

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om kingcobra

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Någon som vet var man kan få hjälp med service och vinterkonservering i eller nära Uppsala?
  2. Hej! Finns det någon som har ett kopplingsschema till hur man kopplar en generator i en omc 5.0 89:a Jag vet hur jag kopplar dom grova röda och svarta kabeln. Men sen har jag en lila, röd och grå kabel. (smala) Den röda tror jag är till lampan men är osäker. Vad är dom andra till och var ska dom sitta? Vad händer om man kopplar dessa fel? Tacksam för svar..
  3. Plockade ur generatorn och lämnade in den för reparation. Diodrar och laddningsrelä trasigt. Gick inte att reparerara. Bara att lätta på plånboken, 2900 för en ny. surt
  4. Tack för snabba svar. Tror som ni att generatorn lagt av då förbrukningsbatterierna inte heller laddas. Dom ska ju laddas upp när motorn är i igång. Kan laddningsrelät vara inbyggt i generatorn? Eller var kan det sitta och hur ser man at det är trasigt? Det är väl bara att köpa en ny generator då..1500 eller vad kan det kosta tro? Man kan väl i alla fall vara ute och åka trots att generatorn inte fungerar? startbatteriet blir väl inte urladdat på en gång bara för att man startar några gånger eller?
  5. voltmätaren visar strax under 12 volt. Tidigare så har den visat upp till drygt 13 vot under körning. Ju högre varvtal ju mer volt. Nu står voltmätaren kvar på samma nivå på tomgång och under körning. Är det normalt eller vad kan det vara för fel? Startbatteriet är helt nytt och jag har 3 st förbrukningsbatterier. Kan det vara fel på generatorn? Jag har en omc 5.0 89 års model.
  6. Hej! Finns det någon som kan ge ett bra förslag på hur man kan installera en dusch på badbryggan? Jag tänkte i så fall enbart använda sjövatten och ingen beredare för ändamålet. Jag har en bayliner 2455 89..Någon som har fixat något liknande till sin båt? Tacksam för förslag..
  7. Äntligen kom båten i sjön igen. En härlig känsla i kroppen när båten lyftes i med den stora kranen. Motorn surrade igång utan problem och färden till hemmahamnen tog fart. Då till min fasa ser jag att varvräknaren inte fungerr. Vad är det troligaste felet? Jag har en bayliner 2455 med en omc 5.0..
×
×
  • Skapa nytt...