Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

Infamous

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Infamous

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. pga felkonstruktion så rasade pumparna på min motor, de kostade 15 000 kr styck på det billigaste stället i europa. på det billigaste stället i usa kostade de 9000 kr styck. eftersom det var bilgrejer köpte jag dem hos leverantören för 2200 kr styck. bränslesystemet är nu omkonstruerat så det ska förmodligen inte hända igen... ngn som vill köpa ett par bränslepumpar som är slut...? motor; VP DPX 500.
  2. fan, man ska inte sitta här och läsa inlägg, man kommer ju bara på allt skit man glömt att göra...
  3. en dag blir det iallafall, har ju 10 minuter med pendel dit och 3 minuters promenad på varje sida.. ett trackersystem blir det nog...och kanske en magisk matta...
  4. Är det ngn som känner till ngn liknande produkt som klarar av lite mer i flöde, behöver 240l/h...
  5. Dawa; kan tipsa om att citymail-lådor funkar utmärkt i min båt! hmmm... -montera ihop hela soppasystemet, pumparna var kass, nya ligger under kudden... -koppla om soppatryck och oljetempsmätare, är ngt fel... -impeller -montera nya stereon -bottenmåla -lacka teak -plus en väldig massa småfix...det som kommer ta tid. gjort; -allt trä lackat, båten polerad och vaxad, komptest, leak-down, soppasystemstest, nya olja, nya kapell på tillverkning.
  6. tänkte dra en runda på söndag (har inte ngt annat val) och spana lite mest för att det är skoj. ngn som såg till en halvfluffig entrématta? missade att köpa den i sthlm förra året...
  7. mercatode; menar du att står och väntar på att oljan i drevet ska rinna ut? det finns inte ngt annat att sysselsätta sig med?
  8. har nu bildat en klubb här på forumet för oss ägare... //T
  9. kan dom inte göra ngn sensor med lite flöde igenom, för oss som verkligen gör av med soppa...
  10. det var en väldig medvind på den airbusen i så fall... Barossa 8200 med VP DPX500, 59,4 knop. hög förbrukning.
  11. Hej! Jag vill komma i kontakt med ägare av Barossa 8200. Även folk som varit ägare eller känner ngn som är! Vi är några i sthlm som försöker lokalisera alla byggda båtar. www.barossa.se //Thomas.
×
×
  • Skapa nytt...