Gå till innehåll
onsdag 25 september 2024

cruiser240

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om cruiser240

  • Placering
    Kadett
  1. Låter bra, tror att man får mest för pengarna att köpa en netbook man har ju lite mer nytta av den än enbart en gps och plotter.
  2. Någon som har någon koll på om man köper en GPS i från Indien funkar den här då?? Frågade vad de skulle ha för en Garmin 3010C, fick detta till svar: This is our best price of Garmin 3010C: Price :USD 322 Tax : - Shipping fee: USD 20 Payment method: T/T, Western Union Tycker att det verkar otroligt billigt på ebay tar de 900 USD och uppåt. Här ser ni produkten! http://www.ecvv.com/product/P1T1ICY0G0Z0K/garmin-3010c.html
  3. Är det någon som testat att köra fugawi i en netbook funkar det?? Tänkte köpa en Acer Aspire One 150 en liten och behändig dator som skulle passa perfekt i båten. 8,9 skärm 160g disk windows XP 4lax på elgiganten.
  4. Har problem att få bort hydralslangarna till tilltkolven alltså från skölden ner till kolven, jag behöver byta dem. De sitter så otroligt är det någon som har något tips som har gjort detta. Sen är det så trångt vid skölden där slangarna sitter skruvade gemensamt. Drevet är ett Penta Sx duoprop. Tacksam för tips!
  5. Jo muttern har jag fått loss byggde ett eget verktyg till den, men propellern sitter som berg. Man vågar ju inte slå på propellern heller.
  6. Får ej lös propeller nr 2 på mitt drev Penta sx dp har tagit lös hela drevet och sprutat på Omega rostätare. Någon som har något förslag? Funderar på att bygga en avdragare.
  7. Har problem att få bort hydralslangarna till tilltkolven alltså från skölden ner till kolven, jag behöver byta dem. De sitter så otroligt är det någon som har något tips som har gjort detta. Sen är det så trångt vid skölden där slangarna sitter skruvade gemensamt. Drevet är ett Penta Sx duoprop. Tacksam för tips!
×
×
  • Skapa nytt...