Gå till innehåll
söndag 22 september 2024

Patric_E

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    89
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Patric_E

  • Placering
    Kapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Någon som vet vilka propellrar som är passar bra om man har en Bayliner 175, bowrider, -2007? Vill ha en propp som ger lägst bränsleförbrukning vid låg marchfart, då det är så båten oftast körs. Antal blad? Stigning? Diameter? Material? Tackar!!!!
  2. Har en Bayliner 175 BR -07 utan startspärr, någon som vet om det går att eftermontera?
  3. Ja det är växelhuset jag menade, tyckte oxå att det såg ut som att man skulle göra så men då det inte lossnade tänkte jag att jag skulle fråga här inne. Då ska jag gör att nytt försök. Tack för hjälpen
  4. Funderar på att köpa ny båt och hat fastnat lite för en bowrider, någon som har några tips? Har en kompis kompis som ska sälja en Stingray 190 LS -02, med 135hk, är det en bra båt? Brister på den modellen? Någon annan bowrider som är bättre, kommer att göra kortare turer med 2-6 pers samt dra vattenskidor.
  5. Någon som vet hur man tar isär riggen? Har en Yamaha 55 -79 el. -80 där drevet på den neråt gående axel har gått sönder och jag tänkte ta isär den. Har fått bort den stora (ca 6-7cm) muttern som sitter bakom propellern och trodde det bara var att dra isär, men utan framgång. Ser ju ut att ha kunnat erga fast en hel del, har gillrat fast riggen i pressen och pressat lite men vet inte om det sitter i något mer så jag vågar inte pressa hur mycket som helst. Någon som vet hur man gör??
  6. Tack för alla svar, får se vad för motor som till sommaren hamnar på den
  7. Har en Yamaha 55 -79 med defekt drev som jag tänkte ta isär och se vad som har hänt. Någon som vet hur man går till väga för att ta isär det? Har tagit bort proppen och den stora tandade muttern som sitter innanför proppen. Ser inget annat som kan tänkas hålla ihop det. Någon som vet???
  8. Någon som har erfarenhet av denna båt? Funderar på att köpa och med den gamla båten brukade vi tex vara 3-4 i båten och samtidigt dra upp någon på vattenskidor och även på en skida, kan det vara för klen motor på denna båt för detta?
  9. Har en Yamaha 55 AE där en kugge i drevet har lossnat och slagit hål i drevet. Tänkte öppnat det se vad som har hänt och om det går få tag i några delar. Någon som vet hur man gör och om det finns några delar till dessa drev? Har lossat på den stora tandade muttern som blir synlig när man tagit bort propellern sen då?
  10. Vet du något om dessa säkringar? Tänkte om dom fungerar som tex en flatstiftsäkring, om strömmen överstiger märkningen så brinner den och den måste bytas. Eller fungerar den som någon form av automatsäkring som bryter men sen återgår?
  11. Ja jag är oxå väldigt skeptiskt till det hela men tycker att den borde funka efter som den säljs för det ändamålet, men det kan ju oxå bara vara någon som vill tjäna pengar på en enkel pryl som man kan ta rejält betalt för.
  12. Ja det är den orangebruna jag undrade över, motståndet visst jag vad det var.
  13. Någon som vet vad dessa komponenter kallas? Sitter i en dosa som skyddar elektronik då man svetsar i tex båten.
×
×
  • Skapa nytt...