Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

torque

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om torque

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Har passerat 30 timmar nu och fått första servicen gjord. Fortfarande inga problem. Man tittar ju av intresse på andra båtar med samma längd och jag är förvånad av hur gott om utrymme det finns i 480n jämfört med andra båtar runt 5 meter. Har varit några sjömil utanför Islandsberg och Lysekil och känt på ganska grov sjö utan problem. Har någon av er köpt kapellet? Rutan skyddar ganska bra men det kan bli lite blött ibland när man drar hem i motsjö eller krabb.
  2. Tack. Det blev lite mer av båda sorterna i natt/kväll!
  3. Trots diverse högre utbildningar inkluderande civiling. examen så har jag sent om sidor upptäckt att jag kopplat paravanerna felvänt och därför har jag ej fått ner dem och de har utlösts direkt. Man lär så länge man lever. Kom just tillbakaed 3 fina Västkustöringar på väl över 50 cm samt 3 makrillar ( 39-32 cm) som tog på öringdragen på c:a 8 m djup.
  4. Jag fick en fladdermus en gång när jag flugfiskade, det är det närmaste jag har kommit till din sälhistoria!
  5. 29,5 knop vid 5200 varv (60 HK) med 3 vuxna och mycket packning. Har inte provat ensam men farten räcker gott och väl för mig. Det viktigaste är att den känns riktigt stabil och säker i hög fart.
  6. Titta på den här tråden' http://www.bkfh.se/php-fusion/fusion_pages/index.php?page_id=27 Den borde ge dig vad du söker. Har själv en tråd inne angäende spöparavaner och skulle uppskatta lite mer feed back. Vet du något om ämnet så hör gärna av dig.
  7. Håller du trollingfart eller ligger du stilla? Om du lägger ut i trollingfart lägger du då i paravanen först och sedan betet?
  8. torque

    Spöparavaner

    Trollar vid Västkusten men har svårt att få ner mina (Kuusamo) spöparavaner utan att de löser ut. Hur sänker man bäst ner dem utan att de löser ut? Har ni nägra bra knep?
  9. Ja, jag är väldigt nöjd. Ovanligt gott om plats (6 personer) och ett praktisk uppfällbart bord. Det är som jag skrev min första båt av denna storlek och definitivt värd att titta på för er som söker i 5 meters klasses. Jag lyxade till det med en teakdurk vilket ger ett bra intryck.
  10. Har kört min HR480 SC (60 HK) i ca 10 timmar. Eftersom det är en ny modell så skulle det vara intressant att höra av andra nya ägare. Har tidigare haft större motorbåtar på upp till 28 fot men har länge längtat efter en styrpulpetbåt. Valde som säkert ni andra gjort bland många modeller runt 5 meter men tog en chans med 480 eftersom den verkade passa mina behov. Är mycket nöjd med allt. Lättmanövrerad, tar sjön bra, praktisk. Motorn är otroligt tyst och ekonomisk jämfört vad jag är van vid. Vilka andra intryck finns?
  11. Kontakta Marin Fritid i Uddevalla. De är HR representant och har en person som syr pulpetöverdrag till HR båtarna. Lycka till.
×
×
  • Skapa nytt...