Gå till innehåll
onsdag 25 september 2024

stoffe1980

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av stoffe1980

  1. är det inte så att gpsen updaterar typ var 5 sek och på så sätt får fram hastigheten, isådana fall så kan den vell inte visa positionen fel bara för den inte visar rätt hastighet
  2. tack. hur vet jag att det är tätt då?
  3. jag ska byta olja på min md2 och i instruktionsboken står det att för att suga ut all olja så måste oljesilen demonteras så om någon vänlig själ kunde förklara vad den sitter och hur man gör så hade jag varigt evigt tacksam. hittar inget i boken
  4. det borde funka om han på skidorna inte är allt för tung
  5. Jag körde från karlstad till karlskrona med en 22 fot snipa, och jag hade samma problem som dig. Jag lånade en bra drag bil ( king kab 4wd tack och lov) sen hyrde jag en tung biltrailer kräver ekort, körde upp både kärran och båten sen hade jag kunnat köra i 80 hem om det inte hade tok snöat just den helgen.
  6. nej det va bara det jag skulle fråga. TYckte det va onödegt att skriva två gånger
  7. Ok.. det är en nordfjord 22 en halvplanande snipa Nej jag ser inte om det rinner eller droppar för jag får inte ner huvudet i kölen Jag ska försöka förklara mina frågor lite enklare. Tror du det är möjligt att det kan läcka 6 L dygnet Genom två siliconade skruvar och finns det någon typ sika som man kan använda under vatten????
  8. Och jag mistänker att det kommer från skruvhålen till offeranoden jag satte dit ca en timme innan sjösättningen. Jag vet att jag förmodligen skulle ha väntat till siliconen hade härdat men jag var för ivrig att få min nya pärla i sjön. Vad tror ni? Kommer det därifrån, det läcker nog in ca 6 liter dygnet. TYcker endå det borde ha funkat. Jag borrade fylde mad silicon och skruvade dit den. finns det det något man kan använda att täta med under vattnet så jag slipper dra upp igen?
×
×
  • Skapa nytt...