Gå till innehåll
måndag 23 september 2024

The_truth

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om The_truth

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Vilket förbannat hempuleri en styggelse på båtar. Hemsnickra kan du göra i vedboden eller i garaget inte i en båt. Det värsta som finns på en båt är en massa hemsnickrade skitgrejer som inte är avsedda för sjön. Du sänker värdet på båten. När du ska sälja den blir den svårsåld för ingen vill ha amatörmässigt skit på båten. Har du inte råd att köpa riktiga båtgrejer ska du inte ha båt.
  2. Varför finns det idioter som tvärsäkert uttalar sig fastän de inte har en aning. Garantin gäller endast för den ursprungliga kunden. http://www.fragorsvar.konsumentverket.se/publik/showQ.asp?id=153
  3. Flå´ t Carl_Axel mina känslor drog iväg (som de nog ofta gör..tyvärr!)
  4. Wikingmarine??..ha. Den förbannade shopen är rena skämtet. Priserna fladdrar värre än ett segel i vindögat. Köpte en pryl där och efter några dagar var den helt plötsligt 400,- billigare. Snacka om oseriös aktör. Kommer aldrig mer handla där!
  5. Det handlar väl för fan inte om att råka ut för kollissioner på sjön. Det handlar om att framföra ett fordon på sjön, allt från kanske 5-10 meter långt och en motorstyrka på kanske 300HK eller mer. På landbacken är det obligatoriskt med en utbildning för de flesta fordon men på sjön ska det vara fritt fram för vem som helst att sätta sig i en båt och dra iväg av någon jävla anledning. Det kanske gick bra för 40år sedan då det kanske fanns 100 entusiaster i hela Stockholms skärgård, men nu....när var och varannan skaffar båt och det blir fler och fler båtägare med större båtar och dessutom ovana personer är det ju för fan löjligt att tillåta det utan ett körkortsprov. Tänk efter med era klena sinnen före.
  6. Det är oförskämt billigt att köpa bensin och diesel idag med tanke på den skit man sedan släpper ut. Bensinpriset ska upp till minst 20,- litern och det snarast!
  7. Det är klart som fan att det skall införas körkort på sjön. Varför finns det körkort för bil?? Körkort på sjön ska införas för att få bort de värsta dräggen och lära de eventuella drägg som är kvar sjövett och hur man hanterar ett flytetyg på ett civiliserat sätt. Använd era klena sinnen till att tänka efter före.
  8. AIS är ett typexempel på hur marknaden skapar ett behov hos konsumenten som inte finns. För vilken normal fritidsbåtägare behöver egentligen en AIS i det dagliga båtlivet? Svar: INGEN. Syftet med att lansera en ny produkt som AIS för fritidsbåtar är som det brukar: Att tjäna stora pengar på båtägare som tror att de behöver den. Senast ändrad av The_truth | 12 mars 2008 | 21:23
  9. Hur menar du då? Bara för att finlandsbåtarna släpper ut sin skit så är det ok för dig? Bara för att politiker skattefuskar så är det ok för dig? Bara för att……? Har du sovit då det har diskuterats miljöfrågor i världen och i östersjön? Östersjön är ett döende hav. Snart kan vi alla simma runt i spenatsoppa om vi inte gör något åt det, hur kul är det? - men jag fick i alla fall tömma tanken och gjorde ”rätt”?! - kan du ju trösta dig med då. Om det hade varit lagligt att skita i din trappuppgång, hade du gjort det då? Att vi har fega och ynkryggiga politiker som inte törs fatta de nödvändiga besluten kan vi inte göra så mycket åt men vi kan ta vårt eget lilla ansvar och det är gott nog. Använd den hjärna du har fått till att tänka efter före!
×
×
  • Skapa nytt...