Gå till innehåll
söndag 29 september 2024

Mike8

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mike8

  • Placering
    Kadett
  1. Har en mercruiser 5.0 mpi -05 där botten på drevolje behållaren börjat läcka och tömt hela tuben, plockade isär denna totalt och tätade men när jag sen ska få ihop den igen kom jag inte ihåg hur det ska vara, problemet är att inne i behållaren sitter en vit rund sak som sitter runt en liten stål pinne som sticker upp ifrån botten, nu vet jag inte åt vilket håll denna ska sitta på stången och låsringen som ska hålla denna fast får jag inte dit pga av dom små utrymmerna i behållaren, min fråga är spelar det någon roll om jag bara sätter dit den vita saken som ska sitta på stången utan låsring och sen vilket håll den ska sitta åt? Letat ferbrilt efter en ritning på nätet utan resultat så provar här och ser ifall någon skruvat isär en sådan tidigare eller vet hur det fungerar.
  2. Hej, har en givare installerad på min båt ifrån raymarine, går den att koppla om så den passar att använda som djupmätare till smartcraft system?
  3. Okey får skriva ut å läsa, tack för hjälpen.
  4. Hej, har importerat en Sea Ray ifrån USA med smart craft system, någon här som har koll på om det går att få det på svenska, tex ft till cm, och vattentempen till celsius osv?
  5. Okey, då ska jag prova det, tack.
  6. Hej, någon som har koll på hur man får ur en clarion stereo i cabin på en Sea Ray 225? Verkar sitta ganska hårt, vet inte hur mycket jag vågar bryta så den inte går sönder, eller är man tvungen ta bort hela hyllan den sitter på kanske?
  7. Mike8

    Varvräknare.

    Hej, någon som vet vart ifrån man kan beställa varmräknare till en Bayliner 185 -04?
  8. Kör så lungt det bara går, anledninget att jag frågar är att det är så jäkla drygt att köra 5knop hela tiden, har kört 10 tim i max 5 knop nu så kanske kan börja höja gasen lite.
  9. Mike8

    Inkörning.

    Hur noga är det med inkörning av ett nytt Alpha one drev? Hur många timmar lär man ta det lungt innan man kan köra fullt ut igen? Har en mercruiser 135hp.
  10. Hittade på en butik som hade Salta boken så det blev ett ex av den, tack för hjälpen.
  11. Mike8

    Sjöfartsmärken

    Hejsan, finns det någon sida eller liten pocket bok kanske som beskriver vad alla sjöfartsmärken betyder ute på sjön?
  12. Bowrider Bayliner, searay, stingray 175/185, vad ska man igentligen välja, är det stor skillnad på dom i kvalite, vilka är lättast att sälja om man nu ska byta upp sig efter en sommar?
×
×
  • Skapa nytt...