Gå till innehåll
onsdag 25 september 2024

miicke

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av miicke

  1. Hej alla!! är det någon som vet något om en motor båt som heter unique 833? Hittade den på blocket i dag men vet inte mycket om den. Kanske någon som har lite erfarenhet av en sådan båt.
  2. ja de kan man oxå göra.du har nog rätt om att de inte är samma struktur tänkte inte på de.
  3. hej prova och lasera med mahogny lasyr de brukar bli ganska bra.du kan ju prova på en liten bit först. prova mahogny brun. det finns många olika nyanser.
  4. Ja jag hade tagit upp båten!! för fan de är ju bara 22 fot,kan väl inte va hela världen mot att stå på huvet nere i kölsvinet och kladda med sika. ta upp jag tror inte du ångrar dig.
  5. Du kör mycke bensin elverk för 75 000 nog hade jag behållit de. jag har ett bensin verk i min disel båt och det är inga problem.
  6. Hej att täta med sika vet jag inte om jag kan rekomender tror inte att sika tål bensin brukar bli som snor ock hamna i tanken, du har garanterat fått sika i skruv hålen för givaren och när du då drar ner skruvarna kommer sikan att hänga på skruven och sedan ner i tanken.Du kan prov trycka tanken med tryckluft lite försicktigt om du är osäker om den är tät och då brukar bucklorna fara ut. Men se till att tanken är tom.lycka till
  7. Hej håller väl med föregåede skrivare lite men se de här snorungarna som inte är torr bakom örona som sitter och kör pappas 40 fotare som idioter och dessutom är dom inte nycktra.
  8. Hej trä bör va tort innan du lackar. Jag kör med en primer från international och sedan scooner. Jag brukar blanda ut scoonern med lacknafta dom 3 första varven sen är de bara att köra på ock de brukar bli bra.
  9. miicke

    Ta bort inlägg

    Hej är de någon som vill tala om för mig hur man tar bort sina forum inlägg???
  10. miicke

    SÄLJA BÅT

    HEJ!!! ÄR DE FÖR TIDIGT ATT FÖRSÖKA SÄLJA EN BÅT NU? VERKAR INTE VA NÅTT DRAG ALLS.KAN DE BERO PÅ ATT DET FORTFARANDE ÄR VINTER?
  11. miicke

    solö

    Är det ingen som vill köpa en solö?? bilder finns i fotoalbum. Senast ändrad av miicke | 29 februari 2008 | 09:32
×
×
  • Skapa nytt...