Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

Tjalle_kapten

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Tjalle_kapten

  1. WOW! Maringarderoben! Läckert ställe, tack för tipset!
  2. Tjalle_kapten

    Ny tråd

    Jag heter Tjalle, jag är ny på forumet sen igår, fast en gång var jag här fyra gånger. En gång var jag moderator, det var ett fint arbete, nu är jag bara moderat. Min båt har ett blått kapell och min bil är blå, jag har även en blågul flagga tatuerad någonstans på kroppen, dock inte snoppen. Jag är ödmjuk som person,lyssnar gärna på andra människors problem, och kommer gärna med goda råd! Nu är jag här och ska hjälpa er förtappade människor med era problem. varsågoda.
  3. Inte jag!!!!!!!!! Fast jag brukar minnas skrikiga kärringar!!
  4. UT MED PACKET! Varför ska dessa dessibellar flippade flipprar och annat löst folk som trollet11 vara här och sprida sin skit? Ut med packet! Dom har inte ens båt, och inget kan dom mer än att supa och skriva skit
  5. man måste göra något vettigt av sin tid, inte som du supa jämt
  6. Jag håller med, dom där desibbele som mest låter som en skrikig kärring, flipper som bara ställer till bråk och ska mobba andra,sen finns dom där killarna med en massa nick,som dessin eller vad han kallar sig, usch vilket båtfolk, har dom båT???? Ut med packet, det var bättre förr när garderobskillarna och steve och gänget var här, nu är det bara gubbarna på parkbänken kvar som mest sitter och kastar skit på andra medlemmar, UT MED PACKET!
×
×
  • Skapa nytt...