Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

joocke

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om joocke

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. som sagt testa med nya tändstift också, se till också att det är rätt tändstift( hur långt in dom ska gå/längd, ( tror att polaren hade problem bara för att tändstiften var fel))
  2. skulle gissa på att den blir en aning tystare, men som sagt se upp så att det inte sitter skumgummi nära det stora drevet (ingen aning om vad det heter, sitter iaf längstupp och roterar xD) annars riskerar du att få mkt med skumgummi smulor/bitar vid motorn. (inget vidare att få plocka upp) kåpan på min motor har ljudisolering, har dock ingen större koll på om det hjälper, men varför skulle man då sätta dit det om det inte hjälpte?
  3. hej hej. tänkte kolla med er om det finns något sätt att få båtmotorn att bli bränslesnålare. jag använder båten mest till vattenlekar och så, motorn är en 35hp johnson så den går ju på maxfart från början, så den drar mycket med bensin. är medveten om att det inte är en så jätte bra motor att ha till vattenlekar, skulle gärna byta men jag går fortfarande i skolan så jag har inte så mycket med pengar.
  4. Glad påsk lite i efterhandhttp://www.maringuiden.se/js/tiny_mce_209/plugins/emotions/images/smiley-wink.gif\ border=\0\ alt=\Wink\ title=\Wink\ /> lr?
  5. Tack för svaren, blir väll till att mäta upp det när båten åker i.
  6. ingen som har någon aning om vad det är för något uttag?
  7. Hejsan. köpte en båt förra våren och nu vill jag fixa till den med nya lanternaor och kanske något annat jull jull http://www.maringuiden.se/js/tiny_mce_209/plugins/emotions/images/smiley-wink.gif\ border=\0\ alt=\Wink\ title=\Wink\ /> men det är så att jag har en motor med dragstart på båten just nu, så det finns inget batteri att ta ström ifrån. så jag undrar vad det är för ett uttag på sidan av min Johnson motor, är det ett kraftuttag som tex kan driva lanternor eller vad är det förnågot? Bild på uttaget http://i55.photobucket.com/albums/g157/koonky/kontaktmotor.jpg http://i55.photobucket.com/albums/g157/koonky/kontakt.jpg sen undrar jag vart man kan få tag på kontakterna som passar i det dära uttaget. gärna en nätsida om någon harhttp://www.maringuiden.se/js/tiny_mce_209/plugins/emotions/images/smiley-wink.gif\ border=\0\ alt=\Wink\ title=\Wink\ /> Bild på kontakten som passar. (tog bild på en likadan kontakt som satt på ett annat ställe i motorn.) http://i55.photobucket.com/albums/g157/koonky/plutt.jpg http://i55.photobucket.com/albums/g157/koonky/plutt2.jpg Tack http://www.maringuiden.se/js/tiny_mce_209/plugins/emotions/images/smiley-yell.gif\ border=\0\ alt=\Yell\ title=\Yell\ />
  8. skulle behöva hjälp med att veta vad det är för modell på båten. jag vet dock att det är en jofa båt, för det sitter en skyllt bak på båten med info om båten. finns typ nummer (siffror) men inte vad båten heter. det är antingen en jofa sport eller en jofa sting, båten är gammal. har bilder i mitt fotoalbum. skulle uppskattas om jag fick svar. mvh. Senast ändrad av joocke | 13 juni 2007 | 16:44
×
×
  • Skapa nytt...