Gå till innehåll
söndag 22 september 2024

6110

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om 6110

  • Placering
    Kadett
  1. Hej, nu är snart våren här... Min propeller skulle behöva en översyn. Någon som vet något bra ställe att lämna den på. Gärna i trakterna kring vänern.
  2. Har rubbat bort en del mindre repor med biltemas polermasin med två hättor. Den fungerade utmärkt men för ett jävla oväsen.
  3. Hej Yamarin 6110 har bytt namn till 6420 och därefter till 64 DC. Tror att de för något år sedan fick en något omarbetad akter med bättre badplattform och kapellgarage. Kolla på flipper 630 DC. Har en rak soffa i sittbrunnen och en snygg och badvänlig akter med trappsteg. (se bild) Lycka till med ett angenämt problem..
  4. Hej Stod själv och valde mellan alla dessa modeller förra året...Efter mycket om och men föll valet på yamarin 6110 av årsmodell -00. Vi har varit mycket nöjda med den i huvudsak goda kvaliten, väl tilltagna u-soffan med ordentligt ryggstöd, rejäla trappsteg upp till fördäck och de fina sjöegenskaperna. insteget till ruffen hör inte till marknadens smidigaste men väl där sover två vuxna helt ok. Det finns också gott om stuvfack. Innan vi slog till kollade vi också på: Flipper 630 dc. En i min mening mycket snygg båt men med betydligt trängre sittbrunn. Ryds 620/20 dc: Rymlig sittbrunn med bra djup ock en helt ok ruff. Något billigare utförande men också lägre pris. Rykten om dålig kvalitet - säkert överdrivet. Bella 620 dc: Snygg båt med gott rykte. Vi gillade dock inte de låga ryggstöden i U-soffan.
  5. Tack för bra svar. Skall försöka polera med maskin och något kraftigt polermedel. ev får jag nog lov att spackla de värsta reporna och byta ut dekalerna. Tar tag i det när skutan åker upp för att gå i vinteride.
  6. Tack för svaret. Finns det gelcoatspackel i rätt kulör att köpa?
  7. 6110

    yamarin blå

    Tänkte lacka om den blå randen på min yamarin 6110 till hösten då den är lite skavd på ena sidan. Reporna är inte djupa men har precis gått igenom färgen. Någon som vet vilken färgkod det skall vara samt vart man kan få tag på nya dekaler? Har tänkt låta en lackerare göra jobbet...
×
×
  • Skapa nytt...