Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

Jonnie

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jonnie

  • Placering
    Kadett
  1. Funderar på att köp en Finnamster 6100 OC eller kanske en Flipper 630 OC. Någon som har erfarenhet av de båtarna att dela med sig? Mycket tacksam för synpunkter!
  2. Jonnie

    Båtval

    Söker båt för kortare dagsturer men som även ska kunna användas för övernattning. Storlek runt 6 meter. Ej helt skandäck utan möjlighet att stiga ned fram och öppna dörr när man går ombord. Har titta på Flipper 630 OC och Finnmaster 6100 Royal OC. Kan tänka mig en ht utan de tak som dessa båda båtar har men måste ända vara lätt att kliva i. Tacksam för tips och synpunkter! Senast ändrad av Jonnie | 13 februari 2007 | 20:51
  3. Hej, någon som har erfarenhet av Flipper 630 OC och vill dela med sig?
  4. Någon som har erfarenhet / synpunkter av att äga och köra en Flipper 630, OC? Mycket tacksam för alla tips. Ursäkta fel modellangivelse i rubriken!
  5. De allra flesta tycks ha HT båtar? Varför inte en OC?
  6. Hej, har du haft den länge? Vilka är dina erfarenheter så här långt? Hur kom det sig att du valde den modellen? En -96 är tio år gammal. En som ännu inte har hunnit till att köpa båt (dvs jag!) undera då lite över eventuella risker med en båt som är tio år. Men det kanske är att överdriva när det gäller en känd båt som Flipper? Mvh Jonnie
  7. Hej, har du haft den länge? Vilka är dina erfarenheter så här långt? Hur kom det sig att du valde den modellen? En -96 är tio år gammal. En som ännu inte har hunnit till att köpa båt (dvs jag!) undera då lite över eventuella risker med en båt som är tio år. Men det kanske är att överdriva när det gäller en känd båt som Flipper? Mvh Jonnie
  8. Ska köpa första båten i vår. Lutar starkt åt en Flipper 630 OC. Någon som har tips,åsikter, kommentarer till en absolut nybörjare? Ska användas för dagsturer av mig och min fru med möjlighet till övernattning när barnen lånar den. Tips kring båtval / typ? Några synpunkter kring val av årsmodell om man väljer en begagnad Flipper 630 OC?
  9. Ursäkta en landkrabba men använder man som vuxen och något simkunnig räddnings- eller seglarväst vid färd med liten, 6 meters motorbåt inomskärs i lugna vatten? Eller kanske ingen väst alls? Vad förväntas i detta fall vid praktikpasset under kursen Förarintyg? Väst eller ej?
  10. Jonnie

    Förarintyg

    Är absolut nybörjare och ska ta Förarintyg i höst. Har sett att flera studieförbund anordnar kurser. Någon som har synpunkter / tips om bästa kursanordnare?
×
×
  • Skapa nytt...