Gå till innehåll
måndag 07 oktober 2024

clabbe10

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av clabbe10

  1. clabbe10

    Oljefilter

    Passar ett bilfilter dem nya lite mindre till min Yamaha 80 -01 fyrtakt ?? Någon som vet ! Tack.
  2. Hej !! Har en Yamaha 80 hk-01 fyrtakt. Kan man se driftimmarna någonstans, har kollat på dispayen ser ej något där . Tacksam för svar.
  3. Har en Yamaha 80hk -01 fyrtakt, Bella 512 exel, problemet är att när jag kör så går det för lätt i styrningen måste hålla i mot när jag kör, släpper jag ratten så blir det fullt rattutslag direkt. Går det att göra det trögare på motorn ??
  4. Det som sitter rakt under instrumentpanelen, passageraren. Pratade med orust marina dem ställt frågan till finnjä****rna, dem var inte intresserade, så frågan kvarstår, vem är Generalagent i sverige tro ??
  5. Saknar passagerar handtaget i min bella, hur får man tag i ett orginal om inte finländarna kan hjälpa en, grått skall det vara. Någon som vet ??
  6. Skall man ha motorn uppe eller nere när du kör den på kärra ?? I mitt fall Yamaha 80 hk fyrtakt ?
  7. Hej på er !! Har precis lagt i min båt, tog premiär turen i fredags, Då låste sig backslaget, omöjligt att få in, har en Penta 140 B21, kollade reglaget det verkade ok, någon som har en ide snälla. Tack på förhand.
  8. Undrar vad det sitter för hjullager på denna båtkärra, skrapar rejält.
  9. Har en johnsson 70 hk -92 utan tilt, frågan är om det går att montera dit en tilt, svårt, problem ?? Tacksam för svar.
  10. Har en johnson 40hk -86 som sagt, ej utrustad med elstart. Skulle villa sätta på en start, vad behövs ?? Laddar startmotorn batteriet, passar ex en startmotor från ex 70hk ?? Mer ?? Är det svårt att sätta dit grejerna ?? Tacksam för svar !!
×
×
  • Skapa nytt...