Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

renovobjekt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av renovobjekt

  1. Rent konkret, vad innebär det? Jag försöker starta motorerna i min sea ray och får igång en motor men ej den andra. Startmotorn drar ej runt motorn vid vrid på startnyckel, bara ett klickljud? Men när jag håller ned (emergency start) knappen, samtidigt som jag vrider på startnyckel, då slår den till o drar runt motorn!? El/ Batteri fel? Nån som har likn erf?
  2. Har köpt en gps från usa, lowrance 3500 men får inte igång den på det kort som jag lagt in i den. Den startar upp med ett demo prog som jag ej kan ta mig ur? Håller ej kvar ändrade inst, språk, tid osv..... Efter varje omstart så kommer denna demo visnig fram? Får ej kontakt med kortet?
  3. Har ett Onan elverk i min sundancer, som tyvärr saknar förgasare. Någon som vet var man kan få tag på en sådan, original eller likvärdig som fungerar till elverk?
  4. Hej! Jag har nu startat renoveringen av min sundancer 270 twin 1987, och är mycket tacksam för alla ev tips/ idee`r jag kan få? River just nu ut alla mattor och tyger som måste bytas, på grunda av mögel och trä som ruttnat, i vägg och stomme soffa, bla. Även delar av kapell måste bytas, dörr in till kabin, och luckor måste limmas om. Ja, det finns en hel del att göra, och dessutom mitt första båtprojekt, så visst är jag tacksam för alla tips jag får..... Var hittar jag tillbehör, tyg, dörr, kapell, inredning, stol, soffa osv...... sthlm området. / Gert
×
×
  • Skapa nytt...