Gå till innehåll
söndag 06 oktober 2024

Wesslan24

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    58
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Wesslan24

  • Placering
    Löjtnant
  1. Hej! jag har en brygga där jag lägger min båt jäms med. jag vill skydda skrovet mot att slå till mot bryggan , jag har redan idag så att den inte ligger imot , men vill ha ytterliggare skydd på bryggan. Hade bild däck förra året men då lämnar dom färg efter sig på skrovet. Jag har tänkt på att klä in brygg kanten med liggunderlag, Vad tror ni om detta och har ni fler ideer? fendrar i all ära men vill inte ha det. samt vill ha det billigt.
  2. Jag köpte bara båten suzuki edition för 48tkr och då monterade dom dit min motor som jag behöll ifrån gamla båten. bara då du vet.
  3. Du har en så pass liten båt så det räcker med en stolpe med vit lanterna på i aktern. vill du sen ha för att se med så sätt in ett 12volts uttag och köp en sökar lampa.
  4. Ja det är lika för diesel, lagen gäller för bränbar vätska. Jag e Brandman.
  5. Kan ni rekomendera mig till en annan affär då?
  6. Hej har sett att det finns trådar om detta ämne redan , men har lite funderingar. Har kollat upp vad ljudmattorna tål temperatur mässigt och undrar hur varmt det blir inuti kåpan en varm sommardag med full körning?? finns det inte risk för överhettning av motorn och sen haveri, det vore ju hemskt. Ljuddämpningsplatta För bil, båt, husvagn m.m. Av skumplast. Försedd med ytskikt av aluminiserad polyesterfolie och självhäftande baksida. Dämpar effektivt ljud och värme från motor, växellåda och chassi. Tål temperaturer från -30 °C till 120 °C. ISO 3795. denna finns på biltema.... Sedan finns det en till där men den står det inga temperaturer till...
  7. Jag skall byta impeller på min Honda BF40hk 98:a 4Takt och behöver sprängskisser så jag vet hur jag skall gå tillväga, har sökt här bland foruminlägg men ej hittat nåt om Honda. Någon som vet nån bra sida eller kan hjälpa mig på annat vis?? Tacksam för all hjälp.
  8. Jag kör med abu. Den funkar jätte bra , har testat att bada med den också . Priset var ju inte helt fel heller. 599kr på fishit.se i höstas.
  9. Jag kör över säker 100 timmar varje år... Så jag gör nog följande. byter växelhusolja. kollar kamremmen efter sprickor. Motorlja är bytt nu. Sedan ska jag nog byta impeller så jag vet att det är gjort. Någon som kan beskriva det lätt hur man gör?
  10. Jag skulle vilja veta vad jag bör göra när jag gör en service före iläggning av båten. Stämmer detta : Byte av olja i motor och växelhus samt filter. Byte av tändstift. Byte av impeller. är det något mer? Jag hörde med en firma som skulle ha 2500kr för en vårservice plus eventuellt material. Jag tyckte detta lät mycket och tänkte göra det själv. Tacksam för alla tips.
  11. Hej det verkar som du och jag har samma symtom på fel. Men jag har inte fått nå svar på mitt inlägg;) Ska nog göra samma sak som digoch hoppas att jag får ihop det sen
  12. Jag har problem med en Honda 4takt 40hk 99:a , Den går jättebra på tomgång med lägger jag i växel och gasar så orkar den bara till 3000 varv. Jag har bytt tändstift och bensinfilter. Gick tungt innan det blev på detta sätt ungefär 3 turer före.. Bensinen är ej gammal. Vad kan det vara för fel?. Tacksam för all hjälp! Gäddsäsongen börjar ju nu!!!
×
×
  • Skapa nytt...