Gå till innehåll
söndag 08 september 2024

Olle-Bull

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Olle-Bull

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Innan 1:e april måste den i för då är det havsöringpremiär här på västkusten!
  2. Halloj! Vart på västkusten tänker fiskar du?? Själv utgår jag från hakefjorden (Tjörnsidan) och kan lämna lite tips inom den fjorden. Jag trollar inte så jag kan inte uttala mig om det, men flugfiskar och kastar, min mening är att eftersom du nyss börjat och vill testa mer så köp inte för dyra grejer, du kanske tröttnar?? å då har du kastat pengarna i sjön! det finns ABU-set för 400-500 som funkar alldeles utmärkt! eller så går du in i din i din sportfiskebutik där dom brukar sälja just havsöring-set för allt mellan 400 till flera tusen! fiska med det och känn efter om det är något du vill fortsätta med och komplettera utrustningen med dyrare saker i efterhand.Men kom i håg att det finns MYCKET skit på fiskemarknaden också så köp absolut inte det billigaste! då blir det oftast ingen rolig fisketur. Fiska på!
  3. Kan bara prata för mig själv men jag har en Örnvik 555 WA med en 100 hk mercury 4-takt å vilken underbar båt! planerar man bara lite så kan man allt vara ute ett par dagar med den.. Nu är det inte så himla länge kvar tills den åker i, jag skall ha i den innan den 1 april för då är ju havsöringspremiären!
  4. Fredag: ute med farsan, gick ut till dynan fick 4 st sen fiskade vi oss hela vägen runt tjörn och inga mer.. Lördag: ute med tjejen, låg vid dagholmarna i hakefjorden 1 timme på kvällen, tjejen drog 2... Så nu har man smakat på dom iaf!
  5. Skall ut imorgon bitti igen och försöka lura upp ett par, åker från Höviksnäs och utåt Pater Noster tidigt på morgonen tänkte jag sen fiskar jag mig nog runt hela Tjörn i jakt på dom! Sen får jag försöka på kvällarna i helgen, återkommer med rapport efter helgen...
  6. Nyss hemkommen från Tjörn, låg 1 timme vid Tjörnbron igårkväll, vindstilla och sol men inte en känning av makrill, det låg 1 båt till bredvid och dom fick 1! nästa helg skall jag ut till Pater Noster skären igen och då hoppas jag kunna få upp några?!
  7. Kom ut en sväng idag och gick ut till Hätteberget och upp till Måseskär med massa stopp på vägen, lyckades inte lura upp någon makrill men ett par torskar och MASSA småsej idag igen, samt en knot och lite plattfisk när vi gick in i Stigfjorden, men nästa helg hoppas jag att jag skall kunna få ett par makrillar! Fick för övrigt en ganska brutal solbränna i ansiktet och på hjässan! //Olle-Bull
  8. Olle-Bull

    Makrill 2008

    Startar en tråd om läget på makrillen för året. (fångstrapporter) Jag och en kompis var ute vid pater noster skären den 9:e maj och fiskade, fick MASSOR med småsej som fick gå tillbaka och en del fina torskar som också gick tillbaka men inte en enda makrill.. Vid var en bit utanför Dynan men som sagt ingen makrill den dagen, skall ut lör den 31:e och försöka igen... Ut och fiska och in med rapporter nu! // Olle-Bull
  9. Så här ser det ut i min hemmahamn för tillfället, som vanligt ligger jag i först, men nu med min nya båt som kom i måndags..
  10. Glömde säga att jag antagligen kommer att åka upp till sommarstugan på Tjörn och rikta fisket på Hakefjorden, (Höviksnäs) annars blir det någonstans i göteborgs trakten, man har ju några smultronställen här med..
  11. Jag håller med! JIPPIEEE!!!!!!!!! Skall bli intressant å se fångstrapporter! Jag skall ut på tis eftermiddag så jag återkommer med rapport! Sketfêske på er alla!
  12. Grattis! Passar på att säga att jag köpte ny i måndags med! Skall hämta den den 11:e.. En örnvik 555 wa -08, mercury 100 hk 4-takt -08 och lite smått å gott såsom kapell, lowrance lms 522 och en del till... Bytte upp mig från en örnvik 460 cruiser med en mariner 40 hk 4-takt så nu kan jag ta mig lite längre ut och ha lite mer komfort på böljan den blå.. Så nu hoppas vi på bättre sommar än förra sommaren som bara regnade bort! Senast ändrad av Olle-Bull | 27 mars 2008 | 08:41
×
×
  • Skapa nytt...