Gå till innehåll
måndag 07 oktober 2024

Huggarn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Huggarn

  • Placering
    Kadett
  1. Huggarn

    Gastar sökes

    Hej! Tilda söker gastar. Tilda är 30 ton tung dam på 62 fot med en 200 kvadratmeters spinnaker stuvad akter om mesan. När man beskriver en gast ombord på Tilda nämns ofta egenskaper som tuffhet, dödsförakt och råstyrka. Men med grundläggande segelkunskaper, gott humör och nyfikenhet kommer man också väldigt långt… Nya uppdaterade rutter och datum!: Kreta - Korsika 26/8 - 20/9 Korsika - Kanarieöarna 1/10 - 28/10 Teneriffa - Västindien ca 13/11 - 20/12 Villkoren i stora drag är att man inte får något betalt trots hårt arbete ombord (sätta segel, laga mat, hålla vakt…). Man bekostar sin egen resa till och från båten samt maten ombord. Man har däremot inga utgifter för båtens drift så som hamnavgifter, reparationer och bränsle. Det är en transportsegling vilket begränsar möjligheterna att välja resmål och takt. Men vill man segla bland delfinerna i Medelhavet är detta ett tillfälle att göra det för en spottstyver… Även om inte du gillar segling så kanske du känner någon annan som gör det. Denna Annan får gärna höra av sig till mig (Kapten Karl) per epost karlbeckman@hotmail.com eller telefon 0702 41 28 03.
  2. Hej! Tilda söker gastar. Tilda är 30 ton tung dam på 62 fot med en 200 kvadratmeters spinnaker stuvad akter om mesan. När man beskriver en gast ombord på Tilda nämns ofta egenskaper som tuffhet, dödsförakt och råstyrka. Men med grundläggande segelkunskaper, gott humör och nyfikenhet kommer man också väldigt långt… Nya uppdaterade rutter och datum!: Kreta - Korsika 26/8 - 20/9 Korsika - Kanarieöarna 1/10 - 28/10 Teneriffa - Västindien ca 13/11 - 20/12 Villkoren i stora drag är att man inte får något betalt trots hårt arbete ombord (sätta segel, laga mat, hålla vakt…). Man bekostar sin egen resa till och från båten samt maten ombord. Man har däremot inga utgifter för båtens drift så som hamnavgifter, reparationer och bränsle. Det är en transportsegling vilket begränsar möjligheterna att välja resmål och takt. Men vill man segla bland delfinerna i Medelhavet är detta ett tillfälle att göra det för en spottstyver… Även om inte du gillar segling så kanske du känner någon annan som gör det. Denna Annan får gärna höra av sig till mig (Kapten Karl) per epost karlbeckman@hotmail.com eller telefon 0702 41 28 03.
  3. Huggarn

    Gastar sökes

    Jag behöver hjälp med att segla en fullutrustad 62-fotare till Grekland. Avresa ungefär i mitten av maj. Du ska ha seglingserfarenhet och ett bra humör. Nyfiken? Hör av dig till karlbeckman@hotmail.com
  4. Hej! Jag hade seglat hem båten själv om den var min och ny, då har man ju massor med tid att testa och fixa. Jag hade nog siktat på att göra resan på två veckor. Seglat hem någon annans båt från Amsterdam hade jag nog gjort för 20 000 om jag hade haft tid.
  5. Huggarn

    Dyr transport

    Det borde inte vara några större problem att hitta någon som seglar hem båten för 40 Kkr. Jag hade gjort det. Det beror iof lite på vad det är för båt osv... /KB
  6. Det läcker diesel från den toppmonterade genomföringen i dieseltanken när båten kränger. Går det bra att täta med Sikaflex eller finns det risk att Sikan löses upp av diseln eller fäller ut i den samma?
×
×
  • Skapa nytt...