Gå till innehåll
söndag 22 september 2024

adress

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av adress

  1. Jag skulle verkligen inte tveka! Grymt bra båt. KöpKöpKöpKöp ... KöpKöp
  2. Trevligt inlägg Kalman , vill bara fråga en ärlig fråga? Av vilka av båtarna du skriver om i ditt inlägg har du seglat? Självklart får du inte på käften alla måste få tycka vad de vill.
  3. Hej. ''Nya västen'' Baltic Argus har grenband med. Även fäste för eprib och laddningsindikator. Skiljer ca 100 kr mot den ''gamla'' winner zip och tycker det är värt mellan skillnaden.
  4. Farten har inte alltid betydelse? Mycket skillnad på om en princess kommer i halvplanande fart eller om en liten styrpulpet kommer i 20 kn.
  5. Hej. Jag skulle självklart satsa på en Triss Norlin eftersom jag har en sådan själv . Jag tycker den är väldigt rymlig för att vara en 19 fotare. Sitt höjd, stor sittbrunn. Den seglar väl upp till sitt lys. Redan bott i båten 2v i sommar och det ända jag saknade var toalett. Båten känns rejäl även i hårdvind. Riggen är lite racklig men seglade med bara stor i kuling och det fungerade bra. Rekommenderar henne stort!
  6. Jag undrar vilken värmare som ni rekommenderar till en liten ruffad segelbåt?
  7. tack nu tror jag att jag vet lite mer undrar också om man kan sätta en vhf antenn bredvid en fm antenn i masttoppen eller blir det inte bra då?
  8. tackar man tackar brukar det alltid vara samma färger på kablarna till stereon ? typ att orange alltid är till ?
  9. HejHej... Undrar om det är någon som vet var man kan köpa en sprayhood till en triss norlin för ett bra pris. Sen så tänkte jag montera in en bil stereo ibåten. Förstår inte riktig vad alla kablarna betyder...vad ere man ska koppla till`?
×
×
  • Skapa nytt...