Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

Palme

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Palme

  • Placering
    Kadett
  1. Palme

    Vindroder

    Ja, jag vill ha tips på hemsidor eller telefonnummer till folk som säljer vindroder. Förövrigt så ska jag ha det till en 5,25 lång båt. Tack på förhand =)
  2. Tack för alla svar!!! Men jag måste berätta en sak för er ALLA! Jag va på Oceanseglarklubbens möte igår onsdag. Och där hade berättaren seglat jorden runt på 7 år. På de 7 åren hade han gjort av med 100 000. De ni, de är cheap living =D Då är 500 kr i veckan rikemansfasoner. Haha jag blev grymt imponerad av den summan!! Tack än en gång för svaren. Jag gillade iofs mest de optimistiska
  3. Palme

    500:- i veckan?

    Ja, jag undrar helt enkelt om de räcker med 500:- i veckan som budget om man skall vara ute några månader och segla? Då räknar jag med att inte ligga i hamnar om nätterna och betala en massa helt onödiga avgifter! Tacksam för svar och synpunkter
  4. Jag håller med om MER sånt här. Riktigt kul och se faktiskt. Har dock aldrig seglat i november hehe. Men de går tydligen det med! (Y)
  5. Ska genast kika in och se vad ni har gjort =D
  6. Hejsan! Jo jag kan berätta hur det var för mig ensam i 7 dagar i Stockholms skärgård i min MK II. Första dagen gick allt åt skogen och jag ville hem. Sedan hade jag sol och värme och hur underbart som helst i 6 dagar ute i skärgården. De gick bättre att sova än vad jag trodde. Att laga mat var ett nöje med stormkök då man inte gjorde så mkt annat på dagarna =D Jag besökte inte någon hamn förrens den 6:e dagen då jag bunkrade färsk mat och duschade. Sen var det hur underbart som helst resten av tiden med =D Skulle säkert vara ännu bättre med någon att prata med! Jag tror ni kommer klara det galant! Men tag med ett tält till barnen/tonåringarna!!! Annars har ni ingen plats allt för packning. Lycka till!
×
×
  • Skapa nytt...