Gå till innehåll
fredag 27 september 2024

Mr-Knop

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mr-Knop

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej på er Jag undrar om det finns någon som kan svara mig på dom här frågorna. Kan man få reda på vilken årgång jag har på båten om har certifikatnr.......?(Norsk byggd) Vad heter norska båtbesiknings myndigheten för båtar? Vad på webben hittar man det? Tacksam för alla svar Ha en bra dag på er!
  2. Hej på er! Jag undrar om man kan se på motornummret vad det är för årsmodell. Ser inte vad det står för bokstav på plåten. Eller om det finns något register att titta i på nätet,om det går att utläsa på motornr. (Vill ha rätt försäkrings belopp på båt och motor) Tack på förhand. Ha en bra dag alla!
  3. Mr-Knop

    Hej på er!

    Hej på er! Det är roligt att allt fler hittar hit till oss tycker jag.För det är ingen naktdel ju fler vi blir detsto bättre. Alltid någon att fråga om tipps eller dyligt eler bara snacka lite. Ha en bra dag alla!
  4. Hej..Finns det någon som vet svaren på mina frågor skulle vara väldigt tacksam i så fall. Mellan vilka år bygdes den här modellen, och hur ser man villken årgång det är på min Nordkappare. Var kan man hitta info om denna modell?(Jag har utombords motor) det fanns med inombordare ochså. Välldeigt tacksam för alla svar som ger nått Ha en bra dag alla!
×
×
  • Skapa nytt...