Gå till innehåll
lördag 21 september 2024

jack_sparrow

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    75
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om jack_sparrow

  • Placering
    Kapten
  1. Var min tanke med om jag inte hittar en orginaldel Tack
  2. Efterlysning! Tillhör en kapellbåge till en crescent båt från 70-talet Är det någon som har en sådan liggandes eller vet var man köper en. Vet inte ens vad delen heter men titta på bilden,där finns även måtten.
  3. Var på Eniro laddar man ner sjökorten? Hittar ingeting om nedladning :S
  4. Försäkringsbolaget å den biten ska nog ordna sig...Men det är allt xtra jobbe som det medför som gör en galen
  5. Hej. Mellan 21 - 22 april stals min båtmotor. Honda 40 hästars. 4 takt. Årsm.07 Silverfärgad med några repor på kåpans baksida. Modelnr: BF40 LTRW Motornr. BAYS - 3404552 Proppeller lätt skadat. Stals i Östahammar/Roslagen Uppsala. Vet du något kontakta polis eller mig. Det tråkiga var att jag har sparat i många år för att kunna köpa motorn och kommer inte att kunna göra så igen eftersom försäkringsbolag alltid drar av en massa.
  6. Har en Garmin 420s och jag är helnöjd med den. Enkel att använda...man behöver inte lusläsa manualen för att den ska funka... Uppdaterar sig bra...åker inte fortare än 24 knop i och försig men den hänger med utan problem i kartbilden.
  7. Ville bara varna er...det finns attack hamstrar!! FBH (Federal Bureau Of Hamsters) Här är en av dom som ligger på FBH 10 Most wanted Hamsters list... Senast ändrad av jack_sparrow | 16 mars 2007 | 15:23
  8. tacka vet jag min gamla 30 tons dator från 1942
  9. japp..... det var inte lika lätt för några år sedan
  10. det går alltis att spåra en Mac adress. Jah har jobbat med spårningar av Ip nummer å dylikt. Det är däremot inte lätt att göra en spårning på en mac adress,krävs en hel del arbete och är tveksamt om det är lönsamt.
  11. Det kan väl aldrig skada med lite humor här och där...allt behöver ju inte vara så allvarligt... Och jag måste säga att dom frågor jag har haft har jag åxå fått svar på...fast det oftast har varit med skämtsam ton å mycket glimt i ögat.
  12. Fick ett mycket bättre grepp i starten,kommer upp i planing snabbare. 40h johnsson ska även köpa till min 30 h tohatsu
  13. The hunt is on...look out for the black pearl
  14. ops....tänkte inte på det....datumet asså...
×
×
  • Skapa nytt...