Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

Thomaz

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Thomaz

  • Placering
    Landkrabba
  1. Ja jag tror att det blir ett Kipor elverk och en 25A laddare även om jag får bära med mig vanlig bensin (har diesel i båten) men det får gå. Hoppas det inte låter för mycket men då får man väl bära upp det en bit i skogen. Tacksam för mer tips om elverksanvändning...
  2. Jag står inför ett val och behöver råd eller egentligen medhåll...(!!??!) Har 2 batteribankar, en med ett batteri på 110ah och en med 2 batterier på totalt 230ah. (om de nu är helt friska förstås - skall mäta upp) Nu tänker jag montera en fast batteriladdare. Om man tittar i Watskikatalogen finns den QuickLaddare på 30 ampere för 3 utgångar till det facila priset av 4995:- Min tanke är att köpa den mindre laddaren, även den med 3 utgångar, men på 25 ampere, och i tillägg köpa ett elverk (Kipor) på 1kw. Priset för detta paket blir lägre än om man tar 30a-laddaren. Vad är expertisens råd?..Själv lutar jag naturligtvis åt laddare elverk. Ni som har elverk, använder ni detta något eller är det en onödig lyxpryl? Jag har en 31fots stålbåt.
  3. Thomaz

    Fartygsfärg

    Har en stålbåt och måste bottenmåla i år. Förslag på vettig färg önskas. Har hört talas om något som kallas fartygsfärg, vad är det och vad är fördelen mot traditionell bottenfärg. Jag håller mestadels till i Mälaren. Planerna är att använda Micron Eco från International. Tacksam för kommentarer och tips.
×
×
  • Skapa nytt...