Gå till innehåll
söndag 22 september 2024

manglarn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om manglarn

  • Placering
    Kadett
  1. Jag byggde en brygga som var 2*5m och använde 6 blå tunnor, skulle jag byggt en idag så skulle jag använt 8 tunnor.
  2. Tjena Jag had tidigare en RU 600 men en Yamaha F80, (samma motor som F100) & jag skulle inte rekomendera någon tyngre motor. Den gjorde med en Pro series propeller 13x23, 42 knop men då varvade bara ca 5400rpm om jag minns rätt.
  3. Hej! I min gamla DC lade jag in eklaminat, http://www.maringuiden.se/forum/;thread=48645&highlight=EKPARKETT /Magnus
  4. Har letat jag oxså på jakt efter svensk instruktion till Magellan Color track. http://www.magellangps.com/assets/manuals/newprod/manual_MAP330SeriesSwed.pdf Det är iockförsej till magellan MAP men något matnyttigt kanske du kan läsa dej till.
  5. Jag la in ekparkett som jag slipade av lacken på och oljade in med teskolja, ser fortfarande bra ut efter 4 år.
  6. Hej! Polarn har köpt en Byliner capri cuddy 1950 -84 med en AQ 125 motor -84. 170 drev. Aq 125 -84 = 117 hk, B21, maxvarv 4800rpm, kan det stämma? Propellern är helt kass och jag undrar om någon har en liknande båt och kan ge uppgifter om lämplig propeller. Båten är inte sjösatt ännu och det är ingen mening att kolla motorvarv, fart mm för proppen är så pass dålig. Kan ej se siffrorna för storlek & stigning. /Magnus
  7. Nä det var inte så farligt, slipade med maskin och grovt slippapper sen så tog jag en kniv och rispade kors & tvärs så att plasten fick fäste.
  8. Hej! Jag råkade ut för samma sak som du och jag köpte plyfa som dom andvänder till betonggjutformar, plyfan är vattenbeständig och det är pålagt nån form av släppmedel.= plastning under ej nödvändig, kanterna inpregnerade jag rikligt med kuprinol Felet jag gjorde var att inte slipa bort släppmedlet på översidan innan jag plastade, så jag fick göra om alltihopa. :mad: Efter det så la jag dit ekparkett som jag slipat av lacken på och oljade in den med teakolja, jättesnyggt :-D om jag får säja det själv. Se foto /Manglarn
×
×
  • Skapa nytt...