Gå till innehåll
fredag 20 september 2024

Fille

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fille

  • Placering
    Fänrik
  1. Verkar intressant! Ska måla en plastbåt och har testat lite med topcoat men det är svårt att få en hyfsad yta. Använder ni någon grundfärg under Temadur??
  2. Hej? Någon som känner till någon bra köp&sälj sida för båttillbehör i grannländerna ex. Norge, Har kollat in Finn.no mm, men hittar inget för just båtillbehör.
  3. Tack för ditt svar, Har kollat och gått över med elspray..
  4. Ingen som har uppgifter på givaren?
  5. Hej! Mitt powertrim instrument visar ett värde mellan 51-64, har mätt med ohm mätare på givaren och den verkar lämna linjärt värde när man snurrar på kugghjulet, dessutom är givaren bara ett par år gammal så den borde fungera, men är det nån som har koll på vilka värde i ohm som är det rätta? Har även kollat instrumentet så det fungerar. Någon som känner igen problemet?
  6. Hej! Hur har det gått med givaren, har ungefär samma problem, får värden på 51-64 i instrumentet, någon som vet vilket mätvärde i ohm som skall vara på potentiometern.
  7. Plockade bort kolvarna ikväll, gick överaskande lätt, inget kärvande utan det var bara att lossa bulten skruva i den i tappen och dra ut. får förmodligen göra ett mindre ingrepp i akterspegeln för att få ut hela tappen o byta o-ringar.
  8. Tack för svaret! Får kolla hur det ser ut, vet iaf att jag inte har något speciellt urtag för tapparna i akterspegeln...
  9. Hej! Är det någon som har tips på hur man plockar bort trimkolvarna? Antar att man får ta det från insidan av skölden=trångt som satan...Ska ge mej på detta imorrn vore tacksam för tips..
  10. Tack för alla svar! Verkar som det skulle va värt att testa..Skriv gärna fler erfarenheter..Någon som använt spruta?? Senast ändrad av Fille | 15 juli 2007 | 21:02
  11. Är det någon som testat Biltemas Topcoat? Skulle va intressant att höra hur den funkar../Fille
  12. Hej! Har samma problem som du, remmen skriker i ändlägena..Någon som har nått tips?
  13. Tackar för bra svar ..Tänkte på en sak till, stryka bägge ytorna med lim, eller bara en av dom?? Senast ändrad av Fille | 11 maj 2007 | 15:02
  14. Tack för svaret.. Har limmat med casco flex på lösa paneler och det funkar bra,men är det någon som använt i taket? vore ju lite tråkigt o kladda på med lim för att sedan upptäcka att det inte sitter kvar...
×
×
  • Skapa nytt...