Gå till innehåll
söndag 22 september 2024

sharp

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om sharp

  • Placering
    Kadett
  1. Tycker det här var en bra ide med en gegg tråd. Tycker bara att vi ska hålla en respektfull stämning mellan alla individer såväl rätt som felsnavande och sär skrivande och ej särskrivande.Ska inte vara så att folk inte törs ställa sina frågor pga sådana problem. God Jul :x-mas:
  2. sharp

    Sharp Cabin

    Så här ser den ut 8-)
  3. ja ja om man är kinkig så är man.. kolla din info där stod bla följande: Just nu äger jag bara en motor utan båt. Hade täkt mig en HT till nästa sommar. du hade inte tänkt då??
  4. Håller helt å hållet med om att detta är en kanon sida!!
  5. Byter ut gasolen Ska ta och ta med kapellet så nån får titta på det. Kan dom fixa till det så kan man ju lägga lite pengar på andra bra saker tex skeppar examen eller nåt. Tackar för tiset.
  6. Jag har köpt en Sharp Cabin med en 50hästars mercurio. Kapell bågarna är kvar samt ett risigt men helt kapell. Tackar för svaret.
  7. Hej har nyss skaffat båt och har noll koll på en hel del saker. Tex vad är en trim plan? Ska fixa till min båt över vintern och har funderingar på att slipa ner däcket, vad ska jag använda för lack? Vart får man tag på ett bra kapell? Vad ska man mer tänka på inför vintern? Har gasolkök men vissa säger att det är farlig och att jag borde byta till sprit ist. Hade tänkt köpa nya slangar men vart lite fundersam.. Vore tacksam för svar och lite allmäna tips gällande det mesta.
×
×
  • Skapa nytt...