Gå till innehåll
söndag 22 september 2024

hultbom

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om hultbom

  • Placering
    Kadett
  1. Jag slet ut min portapotti (en sådan med tömming i havet) ur min 87:a.Dit med en Jabsco, manuell och senare en fin holdingtank. Var tvungen att slita ut tvättstället ovenför toan, som jag iofs aldrig använt. i år var det dags att installera en däcksgenomföring för tömning iland. Plats finns det. Sätt tanken bakom toan. Men sätt den så du fortfarnade kommer åt toaskåpet. ta en tur till närmsta båtaffär och fixa grejorna. Sen tar du en dag och pysslar ihop allt. Gör inte som jag och dra ut på det, utan få det gjort samtidigt, det är busenkelt. Vad det gäller Biltemas prýlar så har jag ingen åsikt, annat än om man väljer en elpump så har man ytterligare en sak som kan strula, hur svårt är det att pumpa 5 gånger? Det som är pyssligt är att mäta rätt längd på toaslangen (dyr), och kanske att fixa nya genomföringar. En i däcket, en luftslang, och två under vattenlinjen. Lycka till! Senast ändrad av hultbom | 12 mars 2008 | 23:10 Senast ändrad av hultbom | 12 mars 2008 | 23:12
  2. Kolla in 77:or av senare modell. 80 och framåt ska vara de bästa, då man åtgärdade de flesta felen. Den ska ha tierods (som håller ihop botten med taket. Har du tänkt på inombordare så är rådet att köpa en med sötvattenkylning (gäller ju generellt). Kolla även när bälgen till drevet är bytt, ska man göra mellan 7-13 år beroende på vem man frågar). De äldre exen kan man hitta billigare men kompisens från 73 hade problem emd läckande kölbultar som dessutom rostade. Man får vad man betalar för... Lycka till!
  3. hultbom

    Bavaria 30

    Skulle vara skönt om bavarianissarna kunde tillverka en trettia med rorkult istället. Tyckte att det var knepigt med en stor ratt i sittbrunnen. typ.
  4. hultbom

    Bavaria 30

    Jag var sugen på trettian eftersom den inte sticker så djupt (med blyköl alltså) en annan vill ju komma in i långhålet på Björkskär.... :roll:
  5. hultbom

    Bavaria 30

    Ska åka och kolla in 30:an nu i veckan. har intresse av att köpa den, men undrar om det varkligen är värt att köpa en nu. Man vet ju hur det var med kvaliteten med maxibåtarna när de först dök upp på marknaden. Det är först de senare båtarna som verkligen funkar. alla barnsjukdomar är borta etc. Men. det kanske blir en beställning till hösten, vem vet. Komemr att kolla in den hr tråden med stort intresse!
×
×
  • Skapa nytt...