Gå till innehåll
tisdag 22 oktober 2024

Axelboatboy

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Axelboatboy

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack Mackey för dina tillägg! Det är intressant som du säger att båtägare inte har hört om projektet. Kanske inte tillräckligt med mediabevakning kring projektet. Projektet beskriver att de ska "öka intresse och kompetens kring eldrivna båtar", de kanske inte har kommit till det stadiet ännu då det är ett pågående projekt eller bara fokuserar på båtägare på västkusten. Det skulle vara roligt att höra från någon båtägare i den här "threaden" från västkusten om ni känner till projekten GO:leif.
  2. Hallå FIAT! Du tänker som en riktigt akademiker hahah. Jo det är väldigt viktigt att frågorna representerar hela populationen som vi undersöker, jag tar det som en notering att du inte tycker att enkäten är helt anpassad för nybåtsköparen. Uppskattar feedbacken. Jag kan absolut skicka resultaten efter studien är slut om det inte är störande, det tar nog 2 veckor till. Vi har fått in en del svar sen jag delade denna studie i detta forumet så verkligen jättekul att så många väljer att svara!
  3. Hallå Ingemar! Uppskattar verkligen kritiken, ska se om jag kan svara på några av dina noteringar. Gällande dina kommentarer om "other" och bränslefrågan är det något vi tar till oss och kan lägga till eller har ett mer kritiskt förhållingssätt när vi analyserar datan. Gällande 1-5 är det ett trick för att läsaren ska vara mer uppmärksam och stanna upp innan man svarar men ja det kan vara förvirrande. Gällande satsningar är det ett stort pågående projekt med EU-backning (framförallt på västkusten) som heter GO:LEIF, mest kring Göteborg och uppe i Norge. Men de har webbsidor som förklarar projektet om du vill kolla upp det:). Också väldigt kul att du delar med dig ytterligare, då det ger oss mer förståelse (även fast det inte kommer vara med i studien).
  4. Hej! Vi är några studenter från Göteborgs universitet och undersöker "elektrifieringen" av fritidsbåtar dvs stora satsningar på infrastruktur som laddningsstationer samt utbilda allmänheten om elektroniska motorer (ex. GO:LEIF projektet). Vi vill undersöka på hur allmänheten och båtägare ser på ett sådant skifte. Vi beklagar om detta stör diskussionen på forumet men skulle uppskatta om ni tog 5 minuter och göra denna enkät:). https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9dGGRLW3VJadDYRrKzc0yPpRZo3dqQ5n5gt13YJVeBxTVGg/viewform?usp=sf_link
×
×
  • Skapa nytt...