Gå till innehåll
onsdag 11 september 2024

michan81

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om michan81

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tjena Toni! du det låter som dröm om jag kunde göra det! Vilka dagar hade du tänkt att dra iväg? Jag bor i sthlm så får försöka ta mig ner till vänern i såfall. @Hybro
  2. Riktigt bra tips, tack @ChristerN ! Redan börjat leta folk på fejjan att åka med och lära mig verkar finnas lite grupper.
  3. Tjena, Som rubriken säger är jag komplett nybörjare - googlade precis Genoa så där har ni nivån. Men jag lär mig extremt fort och vill veta ALLT. Hur börjar jag med segling? Ska jag ta en kurs eller går det an utan? Målet är att segla Karibien till slut. Förstår att det målet är långt borta men jag brukar oftast lyckas med mål jag tar mig an. Vilken båt är bra billig nybörjarbåt? Vill gärna kunna laga mat, sova hyfsat skönt (vi kommer vara 2 pers) och ha en toa (kanske dusch med). Vad mer för utrustning skulle ni rekommendera? Som sagt ge mig ALL er kunskap och jag kommer vara evigt tacksam. Skulle VÄLDIGT gärna följa med om någon behöver en extra hand för att lära mig. Kan skrubba däck, vad som helst i utbyte mot kunskap. (jag är fotograf och retuschör så behöver ni bilder osv kan vi lösa på det sättet med). Skulle även kunna tänka mig betala för "privatkurser". Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...