Gå till innehåll
fredag 18 oktober 2024

Kristinamotorbat

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Kristinamotorbat

  1. Jag har bra kontakt med säljaren men båten har inte varit i vattnet på 4år. Håller på att se vad problemet kommer ifrån. Ska be säljaren hjälpa mig att byta länspump men vill veta om tanken är hel först eller om han behöver hjälpa mig med den också. Var i båten igår och det såg ut att komma från underskrovet så pumpade ut all vatten manuellt och inget vatten i tanken. Ska se hur det ser ut ikväll och fylla upp tanken igen. Detta blir en följetong. Tack för ditt svar.
  2. Tack för svar. Ja jag borde smaka på vattnet för att kunna utesluta vatten utifrån. Om det är vattentanken. Skulle man kunna spola ur all vatten man har i tanken och när tanken är tom se om det fortsätter komma vatten eller ej? Tänker om det inte kommer något vatten när tanken är tom så vet man 100% att det är vattentanken.
  3. Hej, Jag har just köpt Askeladden 645 beetle med mercury 4.3 motor. Dock har jag ca 15 liter vatten under motorn. Jag tömde den torr och väntade ca 1h när båten var i hamn alltså inte körde alls och såg att vattnet var påväg tillbaka igen. Vattnet såg klart ut dock smakade jag inte på den. Misstänker det kan vara vatten utifrån men skulle också kunna vara från vattentank. Det blir aldrig mer än 15l vatten. Några förslag på vart jag ska börja leta för att få iordning på detta problem? Tack för er hjälp på förhand. /Kristina
×
×
  • Skapa nytt...